La Jungla
Aitana Bonmatí, amb la copa de campiona del món
Foto: Aitana Bonmatí, amb la copa de campiona del món | Instagram
Famosos

Aitana Bonmatí ja és a casa: totes les fotos de la festa íntima amb els seus amics al Garraf

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Bonmatí, amb la copa de campiona del món
Foto: Aitana Bonmatí, amb la copa de campiona del món | Instagram

Aitana Bonmatí ha tornat a Sant Pere de Ribes amb la medalla de campiona del món. Després de la celebració a Madrid amb les companyes de la Selecció Espanyola, a casa l'esperaven els amics més íntims, que li han preparat una festa.

Què en sabem? Aitana Bonmatí ha anunciat que ja era a Catalunya a través de les xarxes socials amb una fotografia al sofà de casa, lluint una samarreta dels The Tyets. "Ara plou i em fas falta", s'hi pot llegir. Hores més tard, la migcampista blaugrana s'ha trobat amb els amics al jardí del Palou Boutique Hotel de Sant Pere de Ribes.

En detall: Amb un grup de sis amics que han pogut tenir entre les mans la medalla d'or de campiona, Aitana Bonmatí (escollida també millor jugadora del torneig) ha celebrat amb els seus el títol mundial sopant en aquest pintoresc hotel ubicat en un edifici del segle XIX amb vistes al mar.

A més, mentre Aitana Bonmatí ja descansa al Garraf abans de reincorporar-se als entrenaments del Barça els propers dies, altres jugadores culers com Alexia Putellas, Ona Batlle o Laia Codina, que també han estat al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, han continuat la festa en les últimes hores a Eivissa. Amb elles hi ha l'exblaugrana Jennifer Hermoso, focus d'atenció per ser l'altra protagonista involuntària del cas Luis Rubiales.

Sobre això, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha convocat amb caràcter d’urgència una Assemblea General Extraordinària divendres a les 12 hores per debatre sobre el petó forçat del seu president a Jennifer Hermoso. Si Rubiales no dimiteix, el Consell Superior d'Esports podria decidir inhabilitar-lo.