La Jungla
Marta Montaner, embarassada en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marta Montaner, embarassada en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marta Montaner de Catalunya Ràdio ja ha estat mare: primera foto amb la petita Nina

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marta Montaner, embarassada en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marta Montaner, embarassada en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marta Montaner, del Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, ja ha estat mare d'una nena a qui han anomenat Nina. La primera filla de la locutora va néixer dimarts a la matinada, i en les últimes hores n'ha compartit la primera fotografia.

Què en sabem? A través del seu perfil d'Instagram, el mateix des d'on ha mostrat tot el procés d'embaràs, la Marta Montaner ha fet públic el naixement de la seva primera filla amb en David, el seu nòvio. "Benvinguda al món, Nina. Ens tens completament enamorats", ha explicat amb una imatge de la nena al llitet de l'hospital.

En detall: Marta Montaner va fer pública la notícia del seu embaràs el passat mes de maig, quan encara era a l'XL de Catalunya Ràdio. Amb la nova temporada, la periodista i els seus companys Roger Carandell i Juliana Canet estrenaven dilluns un nou programa, el format de premsa del cor Que no surti d'aquí, que es fa de dilluns a divendres entre la una i les dues de la tarda.

  • Només hi ha estat un dia, perquè l'endemà es va posar de part.
  • Calcula que tornarà a la feina el gener de 2024, després de quatre mesos de baixa.

Un altre apunt: Com a curiositat, Marta Montaner va coincidir amb Úrsula Corberó al programa de dilluns. "Em va tocar la panxa i me la va beneir", ha recordat en una trucada en directe a Catalunya Ràdio per explicar com es troba després del part. Un capítol d'estrena que va tenir altres moments destacats, com la confessió sentimental de Carandell a l'actriu de La casa de papel.

Categoria: La Jungla