La Jungla
Risto Mejide, abans del canvi d'imatge
Foto: Risto Mejide, abans del canvi d'imatge | Instagram
Televisió

Risto reapareix transformat, amb un 'look' nou i defensant Rubiales: "No m'apunto al linxament"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Risto Mejide, abans del canvi d'imatge
Foto: Risto Mejide, abans del canvi d'imatge | Instagram

Risto Mejide ha tornat a Todo es mentira després de les vacances i amb un canvi de look que ha sorprès els seus companys: ara porta una barba frondosa. Nova imatge, però continua provocador com sempre, i així ho ha demostrat parlant del cas Rubiales.

Què en sabem? Després d'un primer impacte als espectadors amb el seu canvi d'imatge, Risto ha tornat de les vacances fent una ràpida repassada a l'actualitat de l'estiu. Parant especial atenció al petó no consentit de Luis Rubiales a Jennifer Hermoso. Malgrat que ha dit les imatges a la tribuna agafant-se els genitals van ser un error, rebutja sumar-se al "linxament".

Què diu Risto Mejide?

  • "Em va semblar una cagada monumental. Imagineu la reina Letícia agafant-se dels pits?".
  • "Em caigui millor o pitjor, això comporta la dimissió immediata. Però perdoneu-me si no m'apunto al linxament públic".
  • "En aquest país pots tenir milions a Suïssa, una amant a Londres i matar elefants o un germà, i tot se't perdona si un dia dius no volverá a ocurrir".
  • "Potser cal apuntar més amunt. Els que l'han posat allà i han permès certes coses, ara s'apunten al linxament i es trenquen les vestidures".

Per acabar: Per tot això, Risto diu que les conductes masclistes són "condemnables", però mira més amunt. "També estic contra la hipocresia. Així que, senyors polítics, ahora no s'apuntin a la cacera. També us mirem a vosaltres".