La Jungla
Foto: | Catalunya Ràdio
Ràdio

La sorprenent connexió entre Úrsula Corberó i un famós de Catalunya Ràdio

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Catalunya Ràdio

L'actriu catalana de Sant Pere de Vilamajor, Úrsula Corberó, ha concedit una entrevista al programa de Catalunya Ràdio, Que no surti d'aquí.

Què sabem? La catalana estrenarà aquest divendres 8 de setembre a Netflix, El cuerpo en llamas. Una minisèrie on comparteix pantalla amb el també català Quim Gutiérrez, que recentment a Instagram ha presumit de l'enorme piscina que té al jardí de la seva casa als afores de Madrid.

Què ha passat? Úrsula Corberó, per promocionar el seu últim treball a Netflix, ha passat per Catalunya Ràdio i ha deixat que l'entrevistessin. La catalana ha confessat que abans d'acceptar el seu paper a la minisèrie El cuerpo en llamas s'ho va pensar molt i va fer moltes reunions amb els directius de Netflix per acabar de decidir si acceptava o no. El que la tirava enrere és que la història estigués inspirada en fets reals.

En profunditat: Durant l'entrevista Úrsula Corberó ha dit que s'ha comprat un pis a Barcelona i que la seva base està a Madrid, on també té un pis, tot i que passa molt temps a Buenos Aires. I és que d'allà és la seva parella, el també actor Chino Darín. L'actriu també ha dit que la seva parella, tot i ser estrangera, sap parlar el català, tot i que no el domina molt. "En les reunions familiars jo parlo molt de pressa i amb els meus pares se'm fa estrany parlar en català. No em sortia. Per això ell va haver d'aprendre una mica de català i ara ja el parla", ha confessat.

Per acabar: Quan l'entrevista estava arribant a la seva fi, el presentador del programa Roger Carandell, ha destapat la sorprenent connexió que té amb Úrsula Corberó. Una connexió que l'actriu no sabia i que l'ha deixat amb la boca oberta. Segons ha explicat Carandell, l'any 2012, el van convidar a una festa durant l'estiu a Plata d'Aro en motiu de la nit de Sant Joan. Ell va anar perquè, entre altres coses, la persona que muntava la festa li va dir que hi aniria Úrsula Corberó, que en aquell moment vivia a Madrid on gravava la sèrie Física o Química. Finalment, Úrsula Corberó no es va presentar a la festa, per a tristesa de Carandell, que ha admès que tenia ganes de conèixer-la. "Estava en un mal moment de la meva vida. No estava en un moment molt pletòric per això no vaig sortir. Quan estic malament faig veure que estic bé", s'ha excusat Corberó.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio