La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Quim Gutiérrez acomiada l'estiu presumint de l'enorme piscina que té a casa seva

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El català de Barcelona Quim Gutiérrez ha posat punt final a les seves vacances d'estiu. I per acomiadar-se de l'època estival ha publicat, a les seves xarxes socials, una foto que ha fet enveja a molts.

Què sabem? Des de fa temps Quim Gutiérrez viu a Madrid, amb la seva parella, amb qui té un fill que es diu Bru. Una vida lluny de Barcelona que va emprendre per motius de feina.

Què ha passat? El català s'ha acomiadat de l'estiu publicat una foto a les seves xarxes socials que ha fet enveja a molts. I és que Quim ha presumit de l'enorme piscina que té al jardí de la seva moderna i minimalista casa, situada als afores de Madrid, i rodejada per naturalesa.

En detall: "Fi de l'estiu". Aquest és el breu comentari que l'actor ha escrit en el seu compte d'Instagram. Unes paraules per acompanyar una foto de l'enorme piscina que té al jardí de casa seva. Una piscina de forma rectangular, amb rajoles blanques tant en el seu interior com a tota la zona que l'envolta. Una foto on també apareixen dues gandules, de tela blanca a conjunt amb el terra, que segurament Quim Gutiérrez i la seva parella utilitzen per relaxar-se i prendre el sol després de gaudir d'un refrescant bany. La imatge és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que el català presumeix de la seva brutal casa a les xarxes socials. En anteriors publicacions també ho ha fet mostrant algunes parts de la seva casa per dintre com el seu menjador o l'enorme vestuari que té, ple de roba de gom a gom. Una casa de disseny, amb moltíssima llum i d'estil minimalista i industrial, construïda per un estudi d'arquitectura que destaca per tenir el seu propi sistema de cases prefabricades, no aptes per a totes les butxaques.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram