La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Quim Gutiérrez fa 42 anys: foto preciosa a la seva mansió de Madrid amb el seu fill Bru

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'actor català, conegut entre altres per participar en la mítica sèrie de TV3, El cor de la ciutat, està d'enhorabona. I és que avui 27 de març Quim Gutiérrez celebra 42 anys.

Què sabem? L'actor català nascut a Barcelona, que viu a Madrid amb la seva parella i fill, celebra avui el seu aniversari. Una data molt especial que Gutiérrez ha volgut celebrar amb tots els seus amics i seguidors a les xarxes socials. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram on ha publicat una imatge molt bonica que ha agradat a molts.

La imatge: Per celebrar el seu 42 aniversari, Quim Gutiérrez ha publicat una bonica imatge en blanc i negre que ha desfet als seus seguidors d'Instagram, més de 270.000 persones. Una imatge on l'actor de Catalunya apareix en el patí de la seva mansió de Madrid, ubicada enmig de la naturalesa. Una estampa on Quim, protegit del fred amb una jaqueta i gorra, apareix subjectant al seu fill Bru en braços, que llueix un divertit pijama molt gruixut en forma d'os. A la fotografia també hi surten els dos gossos, Vaca i Limón, que Quim Guitérrez té amb la seva parella, la model i amant del ioga, Paula Willems. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

En profunditat: Una imatge en blanc i negre de l'actor que acumula més de 40 comentaris i supera la barrera dels 1170 'm'agrada'. L'actor, juntament amb la publicació que ha fet a les seves xarxes durant la tarda del dilluns 27 de març, ha escrit: "Avui faig 42 anys. Gràcies". Unes paraules que acompanya amb l'emoticona d'un pastís i una rodona de color groc.

Per acabar: Els comentaris no s'han fet esperar. Moltes han estat les persones que han felicitat l'actor en el seu dia més especial. Entre altres missatges es poden llegir: "Feliç dia", "Moltes felicitats", "Estic fent una marató de les teves pel·lícules", "Ets de la millor època", "Que passis molt bon dia", "M'encantes" o "Ets collonut".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram