La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Quim Gutiérrez, en el seu enorme menjador, mostra la ferida que el seu fill Bru li ha fet a la cara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'actor català, Quim Gutiérrez, acaba de celebrar el seu aniversari. Ha fet 42 anys i ho ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes.

Què sabem? Fa dos dies era l'aniversari de Quim Guitérrez. Una data molt especial per al català, que viu a Madrid des de fa temps, que va compartir a través del seu compte d'Instagram amb els seus amics i seguidors. Per a l'ocasió Quim Gutiérrez va publicar una bonica foto d'ell amb el seu fill Bru, en el jardí de la seva increïble casa de Madrid. Una foto on també surten els seus dos gossos: Vaca i Limón.

Què ha passat? En les últimes hores Quim Gutiérrez ha compartit una imatge dels riscos que a vegades pot comportar ser pare. I és que l'actor s'ha fet una foto a la cara per ensenyar a tothom la ferida de guerra que el seu fill petit Bru li ha fet a la cara, concretament a la galta. A la imatge es pot veure perfectament com Quim Guitérrez té tres ratlles de color vermell, fruit d'una esgarrapada que el seu fill li ha fet amb les mans. La imatge a la qual fem referència és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

En profunditat: Una imatge que Gutiérrez s'ha fet en el menjador de la seva enorme casa de Madrid. Una casa que està situada als afores de la capital en plena naturalesa. I és que Quim i la seva parella, la model Paula Willems, són uns grans amants de la natura. Una casa prefabricada de formigó, fet per Viraje Arquitectura, que està decorada de manera minimalista, però amb mobles de moltíssima qualitat, i que també compta amb una piscina en el seu jardí.

Per acabar: Els comentaris a l'última fotografia que Quim Gutiérrez ha compartit, ensenyant la ferida que li ha fet el seu fill, no s'han fet esperar. Alguns dels molts missatges que es poden llegir són: "Aquestes ferides mai fan mal", "Ser pare és el que té", "Un bon regal d'aniversari", "El que hem de patir els pares" o "Li has de tallar les ungles".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram