La Jungla
Foto: | La 2
Xarxes

Així és per dins la mansió de Quim Gutiérrez a Madrid: habitació minimalista i passadís infinit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La 2

L'actor català viu des de fa temps a Madrid, concretament als afores, rodejat per la naturalesa, a causa de la seva agenda laboral i compromisos.

Què sabem? Tot i trobar a faltar molt Barcelona, Quim Gutiérrez està feliç i content amb la vida que porta a Madrid. L'actor està molt enamorat de la seva parella, la model Paula Willems, amb qui té un preciós fill, que es diu Bru i el passat mes de novembre va celebrar el seu primer any de vida. Gutiérrez també té dos gossos, Vaca i Limón. I és que el català és un enamorat de la natura i dels animals.

Què ha passat? Les cases on viuen els famosos sempre generen una gran curiositat. Tothom vol saber on viuen, com viuen i quina és la decoració que tenen. Per aquest motiu, Quim Gutiérrez, tot i que és molt reservat amb la seva vida privada, ha mostrat una petita part, a través de les xarxes, de la seva espectacular mansió als afores de Madrid. Un habitatge fet totalment de formigó, per Viraje Arquitectura, que està decorat de manera minimalista i nòrdica, però amb mobles molt cars i ben escollits. Un habitatge que té un enorme jardí i piscina i que destaca per la impagable quantitat de llum natural que hi entra.

En profunditat: Tres són les imatges que Quim ha publicat en el seu compte d'Instagram. En una foto es poden veure les cortines de lli, en tons clars, que estan instal·lades en els grans finestrals de la casa. En una altra imatge es pot veure part del dormitori, en tons blancs, molt lluminós, i decorat amb estil minimalista. En una altra de les imatges es veu l'enorme passadís que travessa de punta a punta la casa de l'actor i la model. Un passadís també amb moltíssima llum que destaca per la seva gran capacitat d'emmagatzematge. I és que una de les parets, com es pot veure, està plena d'armaris encastats per guanyar espai i ordre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

Per acabar: "La fortuna de viure en un lloc fantàstic". Aquest és el comentari que Quim Gutiérrez, que pròximament estrenarà amb Úrsula Corberó a Netflix la sèrie El cuerpo en llamas, ha publicat a les seves xarxes deixant clar que està molt enamorat del lloc on viu. I és que sentir-se còmode a casa és molt important.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram