La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Famosa de Netflix ho deixa amb el seu nòvio: un milionari català de 25 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Males notícies per una de les actrius més populars de la plataforma de continguts Netflix. I és que durant les últimes hores s'ha sabut que ha trencat la seva relació sentimental amb la seva parella.

Què sabem? L'amor s'ha acabat entre l'actriu de Netflix, que també és cantant, i la seva ja exparella. Un jove de Barcelona, de família rica i poderosa, que té 25 anys i es guanya la vida com a empresari.

Què ha passat? Així ho dona a conèixer avui dijous 7 de setembre la revista ¡Hola!. Una relació que va començar fa tres anys, després que tots dos comencessin a sortir durant l'any 2020, quan ella ho va deixar amb el seu nòvio de tota la vida.

En profunditat: La famosa de Netflix que ha partit peres amb el seu nòvio català és l'argentina Valentina Zenere, de 26 anys, coneguda pel seu paper a la popular sèrie Élite. L'actriu, nascuda a Buenos Aires, també es guanya la vida fent de cantant i de model gràcies al seu cuidat físic i cabellera rossa. Una faceta com a model de la qual presumeix a les seves xarxes, en el seu compte d'Instagram, on acumula més d'onze milions de seguidors.

Qui és ell? El que fins ara era la seva parella és l'empresari català, nascut l'any 1997, Jordi Pujol Lladó. El jove de Barcelona, que farà 26 anys aquest mes de novembre, és fill de la dissenyadora d'interiors María Lladó, molt reconeguda en el sector i que ha treballat per a estrelles internacionals com Woody Allen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi Lladó (@jpllado)

A més: Tot i dir-se pujol de cognom, el jove no manté cap lligam amb la família del polític Jordi Pujol. L'única unió que tenen és que el seu pare és un familiar llunyà de Marta Ferrusola.

Per acabar: Ni Jordi ni Valetina, de moment, s'han pronunciat sobre la seva ruptura, després de tres anys de relació, a través de les seves xarxes socials, on presumeixen del seu altíssim nivell de vida.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Netflix