La Jungla
Protagonistes de 'Heartstopper'
Foto: Protagonistes de 'Heartstopper' | Netflix
Televisió

Netflix llança el tràiler de la segona temporada de 'Heartstopper' a dies de la seva estrena

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Protagonistes de 'Heartstopper'
Foto: Protagonistes de 'Heartstopper' | Netflix

Netflix estrenarà la segona temporada de la popular sèrie Heartstopper el pròxim dijous 3 d'agost, quan es publicaran tots els capítols de la temporada a la vegada. Per aquesta raó, a poc més d'una setmana, la plataforma de streaming ha publicat el tràiler de la sèrie.

D'on venim: L'estrena de la primera temporada a Netflix va suposar un èxit internacional entre el públic jove i adolescent. Fins i tot, els seus protagonistes s'han convertit en tot una icona LGTBI arreu del món.

En detall: Per escalfar motors, Netflix ha mostrat un avanç d'algunes de les trames que es podran veure a la nova temporada de la sèrie creada per Alice Oseman. Durant els vuit capítols que formaran la temporada, Nick (Kit Connor) i Charlie (Joe Locke) enfrontaran una nova etapa a la seva relació, amb un viatge d'estudis a París i un ball de graduació per planificar pel mig.

  • També, Tara (Corinna Brown) i Darcy (Kizzy Edgell) s'enfrontaran a nous reptes, i Tao (William Gao) i Elle (Yasmin Finney) es qüestionaran si poden ser més que amics.
  • El repartiment protagonista el completaran Sebastian Croft (Ben), Tobie Donovan (Isaac), Rhea Norwood (Imogene), Jenny Walser (Tori), Cormac Hyde-Corrin (Harry), i Olivia Colman (The Crown), guanyadora d'un Oscar.

En profunditat: Al tràiler es pot veure com la vida dels protagonistes ha canviat radicalment i la relació entre Nick i Charlie es troba en un punt molt diferent del de la primera temporada. Els protagonistes tindran l'oportunitat de continuar coneixent-se, profunditzar en els seus sentiments i descobrint la bisexualitat de Nick, entre altres històries que viuran junts.