La Jungla
Imatge promocional de la sisena temporada d''Élite'
Foto: Imatge promocional de la sisena temporada d''Élite' | Netflix
Televisió

Netflix confirma una nova temporada d''Élite': dos fixatges i un retorn del repartiment original

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Imatge promocional de la sisena temporada d''Élite'
Foto: Imatge promocional de la sisena temporada d''Élite' | Netflix

Netflix ha confirmat la renovació d'Élite per una octava temporada, que començarà a rodar-se durant les pròximes setmanes, aprofitant el període estival amb més hores de llum natural. La sèrie juvenil incorporarà dos fixatges i el retorn d'una de les protagonistes del seu repartiment original.

En detall: Els bons resultats de la sèrie ha impulsat a Neflix a renovar Élite per una nova temporada. Per tant, la sèrie creada per Carlos Montero, la ficció més longeva de la plataforma, continuarà sumant històries a Las Encinas.

En profunditat: Aquest mateix agost iniciaran les gravacions dels capítols de l'octava temporada d'Élite dirigits pel veterà director argentí Daniel Barone; Ginesta Guindal, que ja va dirigir la quarta i cinquena temporada; Jota Linares (¿A quién te llevarías a una isla desierta?); i Elena Trapé (Las Distancias o Els encantats).

Què en sabem: La sèrie de Netflix continuarà les trames de la setena temporada i el repartiment sumarà tres personatges que no deixaran indiferent als seguidors fidels d'Élite.

  • Mina El Hammani retornarà a la sèrie amb el seu paper de Nadia Guzmán, una de les grans protagonistes del repartiment inicial de la sèrie. L'actriu que va estar a les quatre primeres temporades d'Élite tornarà a Las Encinas després del seu pas per El internado: Las Cumbres, Historias para no dormir i Black Sunday, entre d'altres projectes de ficció i teatre.
  • A més, l'octava temporada de la sèrie juvenil també sumarà a l'actriu Ane Rot (El club de los lectores criminales) i a l'actor Nuno Gallego (UPA Next), que donaran vida a dos nous personatges.
Categoria: La Jungla