Cultura i Pantalles
Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas'
Foto: Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas' | Netflix
Sèries

El jutjat rebutja la demanda de Peral contra Netflix i 'El cuerpo en llamas' s'estrenarà

Temps de lectura: 2 minuts
Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas'
Foto: Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas' | Netflix

L'exagent de la guàrdia urbana, Rosa Peral, condemnada pel conegut com a Crim de la Guàrdia Urbana, va denunciar la productora de la sèrie 'El cuerpo en llamas' basada en el seu cas. A la demanda demanava com a mesura cautelar aturar l'estrena de la sèrie, una mesura que el jutge ha rebutjat.

Què en sabem? La jutgessa ha argumentat que els fets s'han de tractar a la seu judicial de Vilanova i la Geltrú, on la condemnada vivia abans d'ingressar a presó.

Context? Rosa Peral va ser condemnada a 25 anys de presó per l'assassinat d'un altre agent amb l'ajuda del seu amant.

  • El cas va deixar a tot el país atent als avenços de la investigació, que va protagonitzar els temes dels informatius durant mesos.
  • Tot i això, el moment àlgid en què es va donar a conèixer va ser quan va sortir en un capítol de 'Crims' de tv3.
  • Ara, Netflix és a punt d'estrenar no només una sèrie basada en el cas, titulada 'El Cuerpo en Llamas', sinó també una pel·lícula docuemntal de nom 'Las cintas de Rosa Peral' en què s'explica el cas des del punt de vista de la condemnada.

En detall: L'actriu Úrsula Coreberó i l'actor Quim Gutiérrez són els protagonistes de la sèrie que recorda el cas en què l'agent Pedro Rodríguez va ser assassinat a mans de Rosa Peral, la seva parella, i l'amant d'aquesta, Alberto López, també membres de la Guàrdia Urbana.

Previsions: La sèrie 'El Cuperpo en Llamas' i el documental 'Las cintas de Rosa Peral' s'estrenen el pròxim divendres dia 8 de setembre a la plataforma de streaming Netflix.