La Jungla
Úrsula Corberó és Rosa Peral a 'El cuerpo en llamas'
Foto: Úrsula Corberó és Rosa Peral a 'El cuerpo en llamas' | Netflix
Televisió

Sang i sexe: així és el tràiler de la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Úrsula Corberó és Rosa Peral a 'El cuerpo en llamas'
Foto: Úrsula Corberó és Rosa Peral a 'El cuerpo en llamas' | Netflix

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez compten els dies que falten per a l'estrena d'El cuerpo en llamas, la sèrie basada en el crim de la Guàrdia Urbana que protagonitzen tots dos. Veurà la llum el 8 de setembre a Netflix. Dues setmanes abans, la plataforma n'ha publicat el tràiler.

Què en sabem? A les imatges s'hi pot veure Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, que interpreten els papers de Rosa Peral i Albert López, els dos condemnats per l'assassinat de Pedro Rodríguez. La relació entre els acusats, fragments de sexe, l'intent d'inculpar l'exmarit d'ella (a qui han canviat el nom, de Ruben a Javi) i imatges del cotxe cremat i esquitxades de sang donen idea, en només un minut i mig, de com serà la sèrie.

A més, el llançament d'El cuerpo en llamas coincidirà amb la publicació de la pel·lícula documental Las cintas de Rosa Peral, on la principal condemnada per la mort del seu ex trenca el silenci que ha mantingut fins ara des de la presó i dona el seu testimoni. 

En detall: Netflix ha compartit també noves fotografies promocionals de la sèrie, amb imatges dels protagonistes abans del crim, en la seva detenció i durant el judici a la ficció. També hi apareixen José Manuel Poga i Isak Férriz, que interpreten a la víctima i l'exmarit de Peral.

Per acabar: El cuerpo en llamas es va començar a gravar el 19 de setembre de 2022 a Barcelona i altres localitats catalanes com Manresa, i des del principi dels rodatges va generar queixes del cos de la Guàrdia Urbana. Polèmiques a banda, la nova producció de Netflix promet ser un dels èxits de la plataforma aquest any, per la qual Quim Gutiérrez s'ha sotmès a un canvi d'imatge radical amb altes dosis de gimnàs i molt de menjar.