La Jungla
Álvaro Mel i Anna Castillo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Álvaro Mel i Anna Castillo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és Álvaro Mel, el nou nòvio 'influencer' i actor d'Anna Castillo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Álvaro Mel i Anna Castillo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Álvaro Mel i Anna Castillo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Anna Castillo té un nòvio nou, després de cinc anys de relació amb Lara Blanco i una ruptura molt discreta. L'actriu de Barcelona surt des de fa poc amb Álvaro Mel, amb qui protagonitza la comèdia romàntica de Netflix Un cuento perfecto.

Què en sabem? Sembla que l'amor entre la parella d'actors ha traspassat la pantalla, i ara viuen un idil·li més enllà de la ficció d'Elísabet Benavent. La revista ¡Hola! ha estat la primera en publicar que Anna Castillo i Álvaro Mel havien estat vistos en actitud molt afectuosa, i fent-se petons, pels carrers de Madrid durant aquests mesos d'estiu. 

En detall: Anna Castillo va trencar amb la madrilenya Lara Blanco a finals de 2022, quan feia cinc anys que estaven juntes. L'actriu i la seva nòvia càmera i fotògrafa, que portaven la seva relació amb total discreció, havien treballat plegades en projectes com Viaje al cuarto de una madre, La vida era eso, Paquita Salas i Estoy vivo

Qui és Álvaro Mel? Actor i influencer castellanolleonès de 26 anys –tres menys que Anna Castillo– va saltar a la fama pel seu paper de Tomás Peralta a la sèrie La otra mirada de TVE. Se li coneixen dues relacions anteriors. La primera, amb la també influencer Lucía Leguina, amb qui va estar emparellat entre 2016 i 2017; i la segona amb una altra creadora de continguts, Raquel Reitx (nom a les xarxes de Raquel Yañez). Van tallar la primavera de 2019, quan feia poques setmanes que havien marxat a viure junts.