La Jungla
Aina Borràs Frediani, de petita amb el seu pare, l'actor Ricard Borràs
Foto: Aina Borràs Frediani, de petita amb el seu pare, l'actor Ricard Borràs | Instagram
Famosos

Destapen el passat familiar d'una coneguda actriu catalana, d'Itàlia al rècord Guinness

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aina Borràs Frediani, de petita amb el seu pare, l'actor Ricard Borràs
Foto: Aina Borràs Frediani, de petita amb el seu pare, l'actor Ricard Borràs | Instagram

Aina Borràs Frediani, actriu de teatre i filla del també actor Ricard Borràs, conegut per sèries de TV3 com Dinamita, és a punt d'estrenar amb el seu pare la comèdia Cat Falling a l'Aquitània Teatre de Barcelona. Abans, el diari El Mundo li ha dedicat un article que destapa el seu passat familiar.

Què en sabem? Aina Borràs Frediani és la sisena generació d'una família que per línia materna acumula diversos rècords Guinness, vinculats al món de l'espectacle. El seu rebesavi, l'italià Augusto Frediani, va crear el Circo Toscano, i els seus fills Willy i Beby tenen els rècords –juntament amb un alumne– de la primera columna de tres homes sobre un cavall a galop i també el de salt mortal des de les espatlles d'un atleta sobre un cavall als d'un altre animal que corria darrere.

A més, després d'aquests dos primers rècords del món, els seus avantpassats van continuar amb el voluntat d'oferir al públic gestes mai vistes. Així van acumular noves fites, com la de fer el pi amb una mà dalt de tot de la torre Eiffel i sobre la cornisa de la torre d'un castell.

Per acabar: Els avantpassats italians de l'Aina van decidir instal·lar-se a Catalunya l'any 1914, i des d'aleshores van treballar amb còmics importantíssims catalans però també internacionals, des de Mary Santpere al Gras i el Prim.

Categoria: La Jungla