La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Rosel reapareix després del seu adeu a Catalunya Ràdio: "No puc més"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista i presentadora catalana, Laura Rosel, ha reaparegut a les xarxes socials després del seu adeu a Catalunya Ràdio.

Què sabem? Va ser a principis de juliol quan Laura Rosel va acomiadar-se dels oients de l'emissora pública, després de tres temporades presentant El matí de Catalunya Ràdio. Una marxa amb gust amarg. Així ho va manifestar ella el dia que va plegar, denunciant el no gaire bon tracte que hauria rebut durant tot el seu temps a la ràdio. A partir de setembre el seu lloc l'ocuparà Ricard Ustrell.

Què ha passat? La catalana de Sabadell està gaudint d'unes vacances abans no torni a engegar el nou curs. Així ho ha mostrat ella a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat diverses fotografies per compartir amb els seus seguidors on es troba i què està fent.

En profunditat: Durant l'estiu del 2022, la presentadora i periodista Laura Rosel va marxar de viatge amb dos amics seus als Estats Units. Una escapada de diversos dies on tots ells van fer la famosa Ruta 66. Aquest any, la catalana no ha marxat tan lluny de vacances. Laura Rosel es troba fent el Camí de Santiago, rodejada d'animals i natura. Unes vacances diferents, en el nord d'Espanya, on cada dia està caminant moltíssim. Per aquest motiu el missatge que ha publicat en les seves xarxes socials: "Cara de no puc més, vaig a dormir que demà hi tornem". Fotos:

Per acabar: A l'espera de saber quin serà el futur de la periodista, després del seu acomiadament de Catalunya Ràdio, el que sí que se sap és que provarà sort en el món de la interpretació. Laura Rosel, mentre no tingui una nova feina en el món dels mitjans de comunicació, farà d'actriu en una obra de teatre produïda per la companyia Al Galliner. Una funció que s'estrenarà a finals d'octubre en el Teatre Principal de Sabadell. Laura Rosel canviarà els micròfons pels escenaris i compartirà protagonisme amb l'actriu Georgina Latre, coneguda entre altres coses pel seu paper a la sèrie Ventdelplà, i també amb l'actor Òscar Castellví.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Instagram