La Jungla
La periodista i presentadora Laura Rosel
Foto: La periodista i presentadora Laura Rosel | CCMA
Televisió

Nou cop contra Laura Rosel: apartada de l'especial del 23-J, que el farà Ricard Ustrell

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La periodista i presentadora Laura Rosel
Foto: La periodista i presentadora Laura Rosel | CCMA

Després de conèixer el fixatge de Ricard Ustrell com a presentador d'El matí de Catalunya Ràdio en substitució de Laura Rosel, la CCMA ha anunciat que el presentador de TV3 també es farà càrrec del programa especial de les eleccions generals el pròxim 23 de juliol.

D'on venim: Catalunya Ràdio ha decidit que Ricard Ustrell substitueixi a Rosel a El matí de Catalunya Ràdio la pròxima temporada. De fet, ella mateixa ho va comentar en directe i, posteriorment, es va acomiadar dels espectadors.

Què sabem: Tal com ha avançat la CCMA aquest dijous mitjançant un comunicat, serà Ricard Ustrell qui presentarà l'especial 23-J de Catalunya Ràdio cobrint les eleccions generals.

  • El periodista s'incorporarà el pròxim 23 de juliol, puntualment abans de la seva incorporació al programa el pròxim 4 de setembre, per presentar l'especial que, fins ara, s'havia fet càrrec Rosel.
  • Joan Botta i la redacció dels serveis informatius de l'emissora acompanyaran Ustrell al programa especial.
  • El programa farà seguiment habitual de la jornada electoral, informarà dels resultats electorals i analitzarà amb professionals el panorama polític.

A més: El seguiment de la jornada a Catalunya Ràdio començarà al matí a El suplement d'estiu amb Albert Montilla, i tindrà continuïtat al Catalunya migdia, presentat per Neus Bonet.

Per últim: A banda de la notícia, Ricard Ustrell presentarà també l'últim Col·lapse de la temporada el 22 de juliol a TV3, que ha renovat per continuar en emissió la pròxima temporada els caps de setmana, després de les vacances d'estiu.