La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa de RAC1 fa negoci venent sabates i vestits fets servir: "Preus econòmics"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Moltes són les persones que aprofiten les últimes setmanes de les vacances d'estiu per fer neteja i posar ordre. Una famosa de l'emissora de ràdio RAC1, del Grup Godó, també ho fa.

Què sabem? Una coneguda periodista ha publicat, a través de les seves xarxes socials, que es desfà de molta de la roba i sabates que ha fet servir durant anys. També posa a la venda mobles per la llar i decoració.

Què ha passat? La periodista Maria Xinxó està travessant una època de canvis. I que millor que fer-ho venent tot allò que ja no fa servir. Per aquest motiu ha anunciat, a través del seu compte d'Instagram, que des d'avui dijous 17 d'agost inaugura una mena de mercat on tots aquells que ho vulguin podran comprar-li roba, sabates i complements. I tot a un preu molt raonable.

En profunditat: "Arriba el mercaxinxu". Així comença la publicació que la periodista i amiga de Laura Rosel fa en el seu compte d'Instagram, jugant amb el seu cognom. Ho fa amb un vídeo on mostra tota l'enorme quantitat de roba, sabates, polseres, complements, mobles i articles de decoració que posa a la venda. "Preus molt econòmics", afegeix la periodista, per atraure l'atenció d'amics, coneguts i desconeguts. Inclòs hi ha productes que Xinxó ven completament gratis. A 0 euros. Un mercat que ha començat avui dijous i que s'allargarà fins demà divendres 18 d'agost. I com si es tractés d'una botiga, també té els seus horaris. De nou del matí a nou del vespre. Dotze hores de gangues fetes servir non-stop.

Per acabar: Un mercat que no sabem si acabarà complint les expectatives de Maria Xinxó o no. El que està clar és que gran part dels diners que aconsegueix recaptar segur li aniran molt bé per fer front a les despeses que ara li venen al damunt. I és que s'acaba de mudar de pis, a Barcelona, amb la seva parella. És diu Pau i és fotoperiodista.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Instagram