La Jungla
Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1
Foto: Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1 | RAC1
Ràdio

Famós col·laborador de Jordi Basté deixa 'El món a RAC1': "Ara toca callar"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1
Foto: Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1 | RAC1

Acaba la temporada a les televisions a les ràdios, i els equips dels programes comencen a renovar-se. També els principals col·laboradors de les grans capçaleres. Alguns entren, i d'altres decideixen marxar. Com l'opinador Bernat Dedéu, que aquest dimarts ha anunciat que plega d'El món a RAC1.

Què en sabem? A través del seu compte de Twitter, Bernat Dedéu ha anunciat que plega de les tertúlies d'El món a RAC1. Aquest dimarts ha estat l'última, i a partir d'ara serà un oient fidel més. Gairebé vint anys després —es va estrenar a les tertúlies del programa el 2004— així és com ha anunciat que deixa el seu micròfon:

Què diu Bernat Dedéu?

  • "Agraeixo de cor a Jordi Basté que m'acollís, sota l'única condició de garantir-me llibertat absoluta. Sempre ha mantingut la seva paraula, que consti en acta".
  • "Tinc moltes més ganes d’escoltar-los que no pas d’escoltar-me, que és una cosa especialment fatigosa i angoixant. Ara toca callar una mica i repensar el que es diu".

En detall: Dedéu deixa El món a RAC1, però encara se'l podrà sentir de tant en tant en les col·laboracions esporàdiques que fa en altres programes de gran audiència com Planta baixa de TV3 o alguns espais de Catalunya Ràdio.

Per acabar: Amb el seu adeu, Dedéu deixa el programa líder de la ràdio a Catalunya. Segons l'últim EGM, El món a RAC1 és l'espai més escoltat amb 711.000 oients, 55.000 més que fa un any, i per davant dels 443.000 que obté El matí de Catalunya Ràdio.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Ràdio Famosos