La Jungla
The Tyets interpretant
Foto: The Tyets interpretant | TV3
Televisió

The Tyets revolucionen TV3 cantant 'Coti x Coti' enmig d'una sardana: el moment

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
The Tyets interpretant
Foto: The Tyets interpretant | TV3

Aquest dissabte, el Col·lapse de TV3 va viure la penúltima entrega de la temporada amb un programa molt musical amb The Tyets, Maria del Mar Bonet i Gerard Quintana. Però el moment que més va destacar de la nit va ser protagonitzat pels autors d'una de les cançons en català de major èxit en els darrers anys.

D'on venim: Després de ser confirmats The Tyets, juntament amb Stay Homas i Queralt Lahoz, com els caps de cartell del Festival Acústica de Figueres aquest estiu, els cantants de "Coti x Coti" van visitar el plató del Col·lapse.

En detall: The Tyets, els autors d'una de les cançons en català de més èxit de l'últim temps, van interpretar "Coti x Coti" rodejats d'una sardana.

  • El duo de Mataró va interpretar la cançó per marcar l'inici del programa dissabte a la nit, el penúltim de la temporada.
  • A més, The Tyets va cantar "Coti x Coti" amb l'acompanyament d'una sardana de la mà del grup sardanista Tarragona Dansa.

En profunditat: El moment es va compartir a les xarxes socials, que va rebre elogis pel significat de l'actuació amb milers de visualitzacions. Aquestes són algunes de les reaccions a Twitter:

A més: Després de conèixer el fixatge de Ricard Ustrell com a presentador d'El matí de Catalunya Ràdio en substitució de Laura Rosel, la CCMA ha anunciat que el presentador de TV3 també es farà càrrec del programa especial de les eleccions generals el pròxim 23 de juliol.