Societat
Festival Acústica de Figueres
Foto: Festival Acústica de Figueres | Festival Acústica de Figueres
Festivals

The Tyets, Stay Homas i Queralt Lahoz, caps de cartell del Festival Acústica de Figueres

Temps de lectura: 2 minuts
Festival Acústica de Figueres
Foto: Festival Acústica de Figueres | Festival Acústica de Figueres

The Tyets, Stay Homas i Queralt Lahoz són els caps de cartell del Festival Acústica de Figueres, Girona, que se celebrarà del 31 d'agost al 3 de setembre de 2023. A més, aquesta edició el festival compleix 20 anys.

Per què és important? És un dels últims festivals de la temporada estival i rellevant per l'aposta per la música acústica. Se celebra des de 2002 a Figueres i converteix els carrers de la ciutat en espais de festa i música.

Què en sabem? Per primera vegada la programació de l'edició supera la quarantena de propostes, de les quals 27 actuen per primera vegada al festival, i fa una aposta per nous talents com Figa Flawas, Julieta, Triquell, Mushkaa i Lal'Ba. 

  • El festival disposarà de tres escenaris al centre històric de Figueres, i espera reunir més de 100.000 persones durant els quatre dies que dura el festival.

Programació: Obriran el Festival, el dijous 31 d'agost, els concerts de Corada, de Los Niños de Jesús, Buhos i Aldo Comas & Lia Jensesn.

  • Divendres 1 de setembre continuarà la música de la mà de Semifinal sona 9, El Pot Petit, Penélope, Al·lèrgiques al pol·len, Figa Flawas, Cala Vento, Miki Núñez, Triquell, The Tyets, Marian Dacal & Eva Martí "Remember Dance", Queralt Lahoz i Maken Row.
  • Dissabte 2 de setembre, tindran lloc l'espectacle 20 anys acústica, i els concerts d'Ernest Prana, Cabot, Lal'ba, Socunbohemio, Julieta, La Casa Azul, Mushkaa, La La Love You, Stay Homas, Serial Killerz, Maria Escarmiento, Ruben Rider & Cosmik DJ.
  • Finalment, diumenge 3 de setembre, tancaran el Festival Acústica de Figueres, les actuacions d'Ambauka, i Orquestra Di-Versiones.