Cultura i Pantalles
Moment de l'espectacle d'Eric Prydz, HOLO
Foto: Moment de l'espectacle d'Eric Prydz, HOLO | Sonar Festival
Sónar 2023

Sónar Festival 2023: Les set actuacions que no et pots perdre d'aquesta edició

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Moment de l'espectacle d'Eric Prydz, HOLO
Foto: Moment de l'espectacle d'Eric Prydz, HOLO | Sonar Festival

Sónar Festival celebra el seu 30è aniversari a Barcelona aquest cap de setmana. Serà de dijous a dissabte, entre la Fira de Barcelona -Sónar +D i Sónar de Dia- i la de l'Hospitalet -Sónar de Nit-. I arriba amb moltes novetats.

L'agenda inclou més de 250 propostes, entre concerts, DJ sets, masterclass, xerrades i fòrums de debat al voltant de la IA a la producció musical i l'emergència climàtica.

Què podràs veure? El line-up musical d'aquesta edició de Sónar Festival compta amb les grans estrelles de l'electrònica contemporània, així com amb desenes de nous talents emergents. Et deixem una selecció de set espectacles destacats.

Marina Herlop

Dijous 15 de juny, 17:00h - SonarHall

No és exagerat parlar de Marina Herlop com un dels diamants en brut que més sensació han causat a Catalunya en els últims anys.

  • El seu àlbum Pripyat, un dels àlbums experimentals més aclamats del 2022, ha portat l’artista catalana de gira per tot el món. Farà parada al Sónar amb un nou espectacle inèdit.

Aphex Twin

Divendres 16 de juny, 22:10h - SonarClub

Aphex Twin tornarà al Sónar 12 anys després de la seva anterior aparició al festival. L'enigmàtic artista de culte i padrí de l'electrònica moderna torna després de quatre anys allunyat dels escenaris.

  • Ho farà amb un imponent i nou espectacle audiovisual que presentarà en SonarClub, l'escenari més gran de Sónar de Nit.

BICEP live

Divendres 16 de juny, 01:40h - SonarClub

BICEP portarà al Sónar el seu potentíssim directe. El duo arribarà directament des de Milan i farà parada a Barcelona dins de la seva gira internacional.

  • Els seus llançament més recents són dues noves peces: ‘Waterjuntament amb Clara La San i ‘Waterfall’. Temes creats des dels seus espectacles en viu.

Peggy Gou

Divendres 16 de juny, 03:05h - SonarClub

La DJ i productora musical sud-coreana estava a la cúspide de la fama mundial al 2019, quan va aparèixer per primer cop a Sónar.

  • Coneguda pel seu estil musical que combina house, techno i hip-hop, torna aquest any com una de les DJs més consumades del món i convertida en una icona. 

CLARAGUILAR

Dissabte 17 de juny, 16:00h - Complex+D

La compositora i multiinstrumentista catalana durà els seus paisatges sonors, que van des de l’ambient al techno passant pel chamber-pop i la pura electrònica.

  • Claraguilar presentarà el seu nou show Figura juntament amb Oscila Studio. Un homenatge a la seva vinculació amb el món escènic que reflexiona sobre la idea d’orquestra amb el terreny operístic com a punt de partida.

Eric Prydz (HOLO)

Dissabte 17 de juny, 22:30h - SonarClub

Eric Prydz durà al festival el que és considerat l'exclusiu xou audiovisual immersiu més espectacular del moment a nivell mundial.

  • HOLO és l'aclamada megaproducció en 3D del gran estendard de l'house progressiu. Sónar oferirà així una de les poques oportunitats al món de viure en directe aquesta experiència extraordinària.

Amelie Lens

Dissabte 17 de juny, 05:30h - SonarClub

Amelie Lens tancarà la nit de dissabte, últim dia del festival, amb una hora i mitja d'espectacle que tornarà a agitar SonarClub amb el seu techno àcid i accelerat.

  • Amb un so en directe que fusiona de manera magistral el minimal techno, l'acid i el tribal house, la belga ha aconseguit destacar i arribar al cim de l'escena actual.

Etiquetes: Festivals Sónar