La Jungla
Marc Ribas, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Ribas, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Torna 'Joc de cartes' a TV3: data d'estrena i més detalls de la temporada d'estiu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Ribas, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Ribas, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Joc de cartes escalfa motors. El concurs de cuines per excel·lència ho té tot a punt per la temporada d'estiu, i ja ha posat data d'estrena per tornar a TV3: serà dimecres dia 26 de juliol a les 22:05 hores de la nit.

Què en sabem? La tornada de Joc de cartes a TV3 es farà amb un capítol doble la setmana que ve. El primer, per trobar el millor establiment amb vistes al mar al Garraf, passarà per Sitges i Vilanova i la Geltrú; i el segon se centrarà en descobrir quin és el millor restaurant de guia turística de la ciutat de Barcelona.

A més, la nova temporada tornarà a sortir dels límits de Catalunya, aquesta vegada per visitar Andorra, i també reservarà un capítol especial per fer la revenja de l'arròs, tres anys després de la competició entre Ribas i Jordi Garrido, presentador de la versió valenciana del format, per trobar les millors paelles de Catalunya i el País Valencià, que va acabar amb victòria dels catalans.

En detall: La nova temporada també introdueix novetats pel que fa a la mecànica de les votacions. Uns canvis que els espectadors coneixeran el dia de l'estrena, i que en alguns casos faran capgirar els resultats de la classificació final.

Per acabar: Joc de cartes torna sis mesos després de la seva última edició, que va ser un èxit indiscutible. La sisena temporada, que es va allargar fins el gener de 2023, va ser líder absolut de la seva franja, a molta distància de la resta de cadenes. En el conjunt de totes les emissions va fer una audiència acumulada de 2.329.000 espectadors, i una mitjana de 830.000 en cada programa. L'estiu de 2022, la versió estiuenca del programa també va fer bons números, amb una mitjana de 375.000 espectadors i un 23,3% de share.