La Jungla
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Albert Rivera, acompanyat de Malú i Carla Cotterli acomiadant el pare, mort sobtadament als 71 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE

Cop dur per Albert Rivera amb la mort del seu pare, Agustín Rivera, aquest diumenge al matí, de forma inesperada, als 71 anys d'edat. La notícia ha agafat l'exlíder de Ciutadans de viatge al Regne Unit, i ha volat a Màlaga tan aviat com ha estat possible per fer costat a la seva mare.

Què en sabem? Segons ha avançat ESdiario, Agustín Rivera ha mort sobtadament aquest 20 d'agost per un problema de salut relacionat amb l'artèria aorta. El pare de l'expolític no havia estat diagnosticat de cap malaltia del cor, i ningú a la família no esperava aquest final fa només unes hores.

En detall: Després d'abandonar la Gran Bretanya, Rivera ha estat vist aquest diumenge en un dels tanatoris de la localitat de Vélez-Málaga acompanyant la seva mare, María Jesús Díaz. Amb ell hi havia també la Malú, la seva exdona i mare de la seva segona filla; i Carla Cotterli, la seva nòvia actual, que és una de les dues dones amb qui ha estat vist a Eivissa en els últims dies.

Qui era Agustín Rivera? El pare d'Albert Rivera havia nascut a Barcelona en una família andalusa que va emigrar de Màlaga a Catalunya durant la dècada dels 40. Des de 1989 tenia una botiga d'electrodomèstics amb la seva dona a Granollers, i des de fa pocs anys vivia jubilat a la localitat malaguenya de Torre del Mar.

Categoria: La Jungla