La Jungla
Danae Boronat, al Japó
Foto: Danae Boronat, al Japó | Instagram
Famosos

Danae Boronat i el seu marit, noves fotos al Japó: així estan sent les seves vacances

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Danae Boronat, al Japó
Foto: Danae Boronat, al Japó | Instagram

Danae Boronat i Pablo Cabanillas continuen de ruta pel Japó, després de visitar Tòquio, Osaka i Hiroshima. El matrimoni, acompanyat d'una altra parella, ha passat els últims dies a Kyoto, i n'ha compartit noves fotografies al seu àlbum obert d'Instagram.

Què en sabem? Entre les noves imatges del viatge de Boronat al país del sol naixent hi ha més fotos del seu pas per Osaka, instantànies d'alguns dels seus millors moments a Kyoto i un recull dels plats típics que han tastat en tots aquests dies, des de la preuada carn de wagyu fins al popular okonomiyaki.

A més, Danae Boronat ja va compartir fa pocs dies les primeres fotografies del seu viatge al Japó. La majoria eren imatges de la parella i els amics a Tòquio, en alguns dels llocs més emblemàtics de la capital com el santuari Meiji o l'encreuament de Shibuya. 

Un altre apunt: La periodista tarragonina passa aquests dies d'agost al Japó, mentre a Catalunya el futur del seu programa és molt incert. Si bé és cert que TV3 ha decidit no introduir Zona Franca a la seva graella a partir del setembre, encara no és clar si voldran fer-ho més endavant. Fins i tot amb Boronat fent de presentadora. L'última paraula la tindrà la direcció, quan decideixi finalment si aposta –o no– per un late night de cara a la propera temporada.

Categoria: La Jungla