Societat
Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas'
Foto: Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas' | Netflix
Tribunals

Rosa Peral demanda Netflix per la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

Temps de lectura: 2 minuts
Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas'
Foto: Els protagonistes de la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas' | Netflix

Rosa Peral, la dona condemnada a 25 anys de presó per l'assassinat de l'agent de la Guàrdia Urbana, ha demanat al jutjat paralitzar l'estrena de la sèrie que Netflix presentarà sobre el cas.

Què en sabem? Peral ha presentat una demanda als jutjats on demanda Netflix per atemptar contra el seu honor i demana que es retirin, de forma cautelar, alguns continguts de la sèrie.

  • El jutjat de primera instància número 54 de Barcelona ha contestat demanat que es corregeixin alguns errors de la demanda, abans de dir si l'admet a tràmit o no.
  • A més, també s'ha traslladat a la Fiscalia perquè es pronunciï sobre la competència.

En detall: Després de l'èxit que va tenir aquest cas al programa de Crims, de TV3, Netflix va anunciar que farien la seva pròpia sèrie sobre els fets.

A més, el llançament d''El cuerpo en llamas' coincidirà amb la publicació de la pel·lícula documental 'Las cintas de Rosa Peral', on la principal condemnada per la mort del seu ex trenca el silenci que ha mantingut fins ara des de la presó i dóna el seu testimoni.

Els fets: El crim de la Guàrdia Urbana va deixar a tot el país atent als avenços de la investigació, que va protagonitzar els temes dels informatius durant mesos, després de trobar el 4 de maig de l'any 2017 el cadàver de Pedro Rodríguez, un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

  • El judici amb jurat popular va començar el 3 de febrer del 2020, on Rosa Peral, la dona de la víctima, i Albert López, el seu amant, estaven acusats d'haver matat a l'agent la matinada de l'1 de maig del 2017.
  • Al judici, els acusats es van acusar mútuament. Ella l'acusava de matar-lo per gelosia i ell d'haver-lo matat ella i demanar-li que l'ajudés a desfer-se del cadàver.
  • A finals de març de l'any 2020, vuit dels deu membres del jurat popular van considerar a tots dos culpables, i el jutge els va condemnar a 25 i 20 anys de presó. A ella cinc anys més per agreujament de parentiu.

Categoria: Societat