La Jungla
Belén Esteban a 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Belén Esteban revela la data d'estrena a Netflix i deixa un encàrrec a Ana Rosa i Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Belén Esteban a 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

Belén Esteban ha reaparegut a la presentació de Mi soledad tiene alas, la pel·lícula amb la qual Mario Casas debuta com a director i que compta amb Óscar Casas com a protagonista. I l'excol·laboradora de Sálvame s'ha anat de la llengua revelant el mes d'estrena del docureality de Netflix amb els que han estat els principals col·laboradors del mític programa de La fábrica de la tele.

En detall: Preguntada per la premsa, Belén Esteban ha assegurat que "no l'han fet fora" i que "és de La fábrica de la tele i seguirà sent de La fábrica de la tele". La tertuliana ha deixat anar unes pinzellades de l'esperat docureality que ja s'ha gravat i que es veurà pròximament a Netflix:

  • Després d'assegurar que continua treballant amb La fábrica de la tele, Esteban ha anunciat que "hi haurà sorpresetes".
  • Tot seguit, s'ha pronunciat directament respecte al docureality: "Jo només he de dir-li a la gent que a l'octubre no es perdi Netflix, que serà una fantasia".

A més, Belén Esteban també ha estat preguntada per l'arribada d'Ana Rosa a les tardes de Telecinco, amb TardeAR, i la situació actual de la principal cadena de Mediaset. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • "Espero que Ana Rosa tingui sort perquè Telecinco, la veritat, no va molt bé".
  • "Espero que ara, amb ella, comencin a estar una miqueta millor. Jo estimo a Mediaset moltíssim. Amb mi, s'han comportat... molt bé".
  • "Però, bé... Sálvame no seria tan dolent, no?".

En profunditat: La famosa "princesa" del cor també s'ha dirigit amb estima a Jorge Javier Vázquez, dies abans de la seva estrena amb Cuentos Chinos a Telecinco, el que suposarà el retorn del presentador a la cadena després de la seva baixa laboral: "Estic molt contenta amb la tornada de Jorge. És el millor presentador que hi ha a la cadena".

Per últim: Belén Esteban també ha protagonitzat una divertida escena, valorant el cinema espanyol i el paper de Mario Casas com a director, a la presentació de la pel·lícula, quan preguntaven al germà gran dels Casas per la seva ex, Deborah François.