La Jungla
Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aysha Daraaui parla per primer cop sobre les seves fotos íntimes amb Albert Rivera

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aysha Daraaui ha reaparegut públicament en les últimes hores a l'estrena d'El Cuco, després d'un estiu intens durant el qual ha acaparat l'atenció de la premsa del cor per la publicació d'unes fotos íntimes amb Albert Rivera. Davant dels mitjans, l'actriu de Barcelona n'ha parlat per primera vegada i ha aclarit la seva relació.

Què en sabem? Malgrat que ha assegurat que no li agrada parlar de la seva vida privada, Aysha Daraaui no ha pogut evitar pronunciar-se sobre les fotos a la platja llepant l'orella de l'Albert Rivera, amb qui ha passat "un bon estiu" descansant i desconnectant a Eivissa. També ha deixat ben clar que entre ells tan sols hi ha una simple amistat.

Què diu Aysha Daraaui?

  • "Soc molt amorosa. M'agrada l'amor, que em tractin amb amor i tractar els altres amb amor".
  • "El que passa a Eivissa, es queda a Eivissa. Aquesta és la meva resposta".

D'on venim? Després de la ruptura amb Malú, i davant de les càmeres dels paparazzi, Albert Rivera ha gaudit de la seva solteria durant l'estiu. Primer va ser Lecturas qui va publicar en portada les seves fotos amb Aysha Daraaui. Pocs dies més tard, l'exlíder de Ciutadans sorprenia amb una altra dona a la portada de Semana. En aquest darrer cas es tracta de Carla Cotterli, la nova nòvia de Rivera, influencer i dissenyadora madrilenya, amb qui també va ser enxampat a l'illa pitiüsa.

Categoria: La Jungla