La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Belén Esteban presumeix de la seva filla Andrea amb una foto que crida l'atenció

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La que va ser col·laboradora de Sálvame està vivint la vida al màxim. Després de la cancel·lació del programa de Telecinco, va viatjar fins als Estats Units on va rodar, amb alguns dels seus companys de Sálvame, el nou format que aviat es podrà veure a Netflix.

Què sabem? Belén Esteban té moltíssims diners i pot permetre's el luxe de viatjar sempre que li doni la gana. Durant els últims dies ha fet les maletes i ha marxat als Estats Units, que a ella li agrada molt. I és que en els Estats Units és on viu des de fa mesos la seva filla Andrea, fruit de la relació que va mantenir amb el matador de toros, Jesulín de Ubrique.

Què ha passat? Belén Esteban ha viatjat fins a Los Ángeles i també ha aprofitat per escapar-se fins a Las Vegas, on s'ha fet un tatuatge molt impactant en el braç. Un viatge americà del qual n'ha presumit a les seves xarxes socials amb un vídeo on es mostren moltes fotos de l'escapada. I entre totes les fotos que es poden veure en destaca una on Belén Esteban presumeix de filla.

En detall: La que va ser tertuliana de Sálvame ha publicat una foto presumint de filla. Una imatge molt especial i emotiva on no es veu la cara de cap de les dues. Només es veuen les seves mans mentre entrellacen els seus dits en senyal d'amor i afecte. Una imatge molt tendra que demostra que mare i filla, tot i la distància, segueixen molt unides i quan es veuen aprofiten el moment al màxim. Foto:

Per acabar: Belén Esteban s'ha fet famosa parlant de la seva vida privada. Va saltar a la tele parlant de Jesulín de Ubrique, després va vendre el seu casament amb Fran Alavarez, que va morir fa un temps a causa de la mala vida, i durant els últims anys ha venut la seva vida amb Miguel Marcos, conductor d'ambulàncies. A vegades, Belén Esteban també ha parlat de la seva filla Andrea a la televisió. Però, quan altres persones parlen de la seva vida, perquè és d'interès públic perquè ella ha estat la primera a permetre que així sigui, s'enfada moltíssim.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco