La Jungla
Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Úrsula Corberó fa el salt al negoci immobiliari: les seves propietats a Barcelona i Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Úrsula Corberó ha aconseguit situar-se, en els últims anys, com una de les actrius més sol·licitades, especialment després del seu paper de Tokio a La casa de papel. Una carrera d'èxit que també està inflant el seu compte corrent, la fortuna del qual aprofita ara per invertir en el sector immobiliari.

Què en sabem? Segons publica Vanitatis aquest divendres, Úrsula Corberó està construint una casa Madrid. El nou immoble de l'actriu s'està alçant a la parcel·la de 1.000 metres quadrats que va adquirir el 2020 a l'exclusiu barri d'Aravaca, i que té una superfície urbanitzable de 500 metres quadrats, des d'on es pot veure la Casa de Campo i l'skyline de la ciutat.

En detall: No ha transcendit si Corberó pretén viure en aquesta casa, o si té la intenció de fer-la servir per reinvertir. En aquest cas, cal apuntar que els terrenys de característiques similars al seu es venien –a la mateixa zona– per 1,2 milions d'euros quan ella el va adquirir.

A més, aquesta no és l'única propietat que l'artista catalana ha afegit al seu patrimoni en els últims anys. L'estiu de 2022 va comprar un pis de 120 metres quadrats al centre de Barcelona, que encara ha de reformar si vol entrar-hi a viure, llogar-lo o revendre'l. El 2017, Corberó havia adquirit un altre domicili, en aquest cas al centre de Madrid. Fa 50 metres quadrats i en aquell moment va reformar-lo per instal·lar-s'hi.

Un altre apunt: Més enllà de la televisió, Úrsula Corberó ha aconseguit la seva fortuna fent feina també al món de la moda i la publicitat. La protagonista d'El cuerpo en llamas ha estat imatge de grans marques internacionals com Versace, Bvlgari, Loewe o Saint Laurent, que l'han ajudat igualment a construir una gran carrera d'influencer. Amb 21,7 milions de followers a Instagram, és una de les dones més seguides a Catalunya i l'Estat.

Per acabar: Mentre treballa en el seu patrimoni immobiliari, Úrsula Corberó assaboreix també les bones crítiques que està rebent el seu paper de Rosa Peral a la sèrie que acaba d'estrenar sobre el crim de la Guàrdia Urbana. A Netflix, El cuerpo en llamas s'ha convertit ja en una de les estrenes més vistes de l'any.