La Jungla
Quim Masferrer a 'El foraster'
Foto: Quim Masferrer a 'El foraster' | TV3
Televisió

Torna 'El foraster' a TV3, des de Camprodon i amb dos veïns ben peculiars

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Quim Masferrer a 'El foraster'
Foto: Quim Masferrer a 'El foraster' | TV3

Torna a TV3 un dels programes estrella de la televisió pública catalana, El foraster. Aquest dilluns 18 de setembre arranca una nova temporada del programa amb primera parada a Camprodon, on Quim Masferrer coneixerà el secret de les seves galetes i la relació entre veïns locals i els barcelonins, els seus principals visitants.

En detall: La primera parada de la novena temporada d'El foraster serà a Camprodon, situat a la comarca del Ripollès, aquest dilluns 18 de setembre a les 22:05 hores a TV3. El programa presentat per Quim Masferrer visitarà un dels pobles més famosos i visitats de Catalunya, però que sigui famós no vol dir que es conegui realment la seva gent.

En profunditat: El presentador gironí coneixerà dos veïns ben peculiars: en Biel, un vailet que podria convertir-se en el futur alcalde, i en Pulí, un magnífic però frustrat cantant d'òpera.

  • A més, les senyores que anys enrere van treballar a les grans mansions del Passeig Maristany il·lustraran en Quim sobre les curiositats que envolten la vida dels "senyors de Barcelona", i un grup de canalla també li deixarà clar que la relació amb "els pijos" barcelonins no és del tot fàcil.
  • Masferrer també coneixerà en Toti, un pastor arrelat com pocs als Pirineus; en Marc, l'instagramer del poble; i en Lluís, que ha obert un museu ple d'objectes abandonats durant la retirada republicana del 1939, testimoni d'un passat que no vol que es torni a repetir. 

A més, a les pròximes entregues de la temporada, Quim Masferrer també recorrerà les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà), on visitarà llocs com ara l'Estany de Sant Maurici i el port de la Bonaigua. I, durant la visita al Bruc (Anoia), el presentador escalarà una de les mítiques agulles de Montserrat, on reviurà la llegenda del Timbaler del Bruc.

  • La nova temporada d'El foraster, carregada de moments divertits i emocionants, també viatjarà a la costa, en concret, a Sant Pere Pescador (Alt Empordà), als voltants del riu més llarg i cabalós del país a Xerta (Baix Ebre), descobrirà l'oli dels pagesos de Granadella (les Garrigues) i recorrerà el Congost de Fraguerau, a Ulldemolins (Priorat). Finalment, Masferrer visitarà per primera vegada la nova comarca del Lluçanès, concretament, al poble d'Olost.
Categoria: La Jungla