La Jungla
Carles Puigdemont (Queco Novell) al 'Polònia'
Foto: Carles Puigdemont (Queco Novell) al 'Polònia' | TV3
Televisió

Carles Puigdemont torna a TV3 de la mà del 'Polònia' amb un paper clau i un musical

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carles Puigdemont (Queco Novell) al 'Polònia'
Foto: Carles Puigdemont (Queco Novell) al 'Polònia' | TV3

Aquest dijous, el Polònia ha estrenat nova temporada arribant als 18 anys en emissió i fent un repàs dels personatges més importants d'aquest estiu. I un dels que més rellevància ha obtingut ha estat Carles Puigdemont, que ha sigut protagonista d'un musical pel paper clau que té en els actuals pactes polítics.

D'on venim: Després de les eleccions generals i el paper clau de Junts per a poder investir a Pedro Sánchez com a president del govern, Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat i líder de Junts, té un paper clau en les negociacions amb el govern central per evitar la repetició electoral.

En detall: Després d'anys a l'exili, el president Puigdemont torna al centre de la política quan Pedro Sánchez li demana pactar la investidura. Per aquest motiu, el Polònia ha volgut resoldre aquest dilema cinematogràficament amb "Condemna Perpètua?", una versió rodada a Waterloo de Cadena perpetua.

  • A l'sketch del Polònia, es pot veure com Miquel Iceta i Pedro Sánchez visiten a Puigdemont, amb l'objectiu d'aconseguir el seu suport per la investidura. Això sí, en Carles ho té clar, ara és ell qui marca el ritme, generant la indignació de Feijóo, Ayuso i Aragonès, entre altres.

A més, el Polònia va més enllà i, quan s'adona que és la clau, Puigdemont celebra que res es decidirà a Espanya "Sense mi", a ritme d'Eminem. Es tracta d'un divertit número musical protagonitzat pel líder de Junts acompanyat de Sánchez, Aragonès i, fins i tot, d'Ana Rosa Quintana.