La Jungla
Francisco Peral a 'Y ahora Sonsoles'
Foto: Francisco Peral a 'Y ahora Sonsoles' | Antena 3
Televisió

El pare de Rosa Peral lluita i defèn la seva filla: "No hi ha cap prova contra ella"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Francisco Peral a 'Y ahora Sonsoles'
Foto: Francisco Peral a 'Y ahora Sonsoles' | Antena 3

Després de l'entrevista de Ricard Ustrell a Rosa Peral des de la presó, el pare de l'exguàrdia urbana ha visitat el plató de Y ahora Sonsoles per ser entrevistat. Enmig de la polèmica, després de l'estrena de El cuerpo en llamas, Francisco Peral ha defensat la seva filla i ha anunciat que recorrerà per revisar la condemna de la seva filla.

D'on venim: La sèrie El cuerpo en llamas i el documental Las cintas de Rosa Peral s'han estrenat recentment a Netflix i ha tornat a posar el cas al focus mediàtic a Rosa Peral, cosa que ha provocat malestar a la exguàrdia urbana i la família, que no veuen representat el que va succeir.

En detall: Francisco Peral ha reconegut que són les seves netes, les filles de Rosa Peral, les que li fan seguir amb vida, ja que considera "molt dur" quan diuen que la seva filla és una assassina, i la "maldat" de com ho diuen: "La sort que té la meva filla és que jo segueixo allà lluitant".

  • El pare de Rosa considera que la condemna de la seva filla s'ha basat en suposicions, però que no hi ha cap prova que l'assenyali com a culpable: "No l'han deixada defensar-se", ha assegurat.
  • I, a més de dir que Peral "no és capaç de matar ni una mosca", Francisco ha revelat per què Rosa va triar assentar-se amb Pedro Rodríguez i no amb Albert. Segons ell, l'Albert no volia que les filles de Rosa visquessin amb ell, cosa que l'exguàrdia urbana no estava d'acord i no va accedir.

En profunditat: Francisco ha insistit en la innocència de la seva filla, mentre compleix una condemna de 25 anys a la presó: "Rosa hi va ser perquè era casa seva, no per casualitat. I l'altre senyor sí que és el que va venir, va saltar la tanca i després es volia anar de rosetes. Que tramis un assassinat a casa teva és il·lògic. (...) Jo continuaré lluitant i, mentre visqui aquí, allà seré''.

  • El pare de Rosa, que defèn que "no hi ha cap prova contra ella", ha compartit que faran un recurs de revisió de condemna.

Per últim: Y ahora Sonsoles també ha parlat en exclusiva amb Rosa Peral respecte a la sèrie del crim, que ha considerat que la seva estrena ha suposat una condemna extra i s'ha mostrat molesta pel nou "judici mediàtic" al que considera que se li està sotmetent de nou.

  • A més, Peral manté la seva innocència i culpa Albert López del crim, de qui afirma que té una malaltia mental.