La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

Rosa Peral carrega contra Úrsula Corberó: dures paraules des de la presó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Aquest matí del dimecres 20 de setembre el programa de Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio ha emès una entrevista en exclusiva que han fet a Rosa Peral, des de la presó.

Què sabem? Peral ha parlat de la repercussió que ha tingut la sèrie de Netflix, El cuerpo en llamas. Una sèrie que s'ha estrenat recentment i que és protagonitzada pels actors catalans Quim Guitérrez i Úrusula Corberó.

Què ha passat? Parlant de la sèrie de Netflix basada en fets reals, la que va ser guàrdia urbana, Rosa Peral, que va entrar a presó l'any 2017, ha dedicat unes dures paraules a l'actriu catalana Úrusula Corberó.

En detall: Fa uns dies Úrusua Corberó, en una de les entrevistes que va fer per un mitjà de comunicació per promocionar la sèrie de Netflix, va parlar de Rosa Peral. Corberó, literalment, va dir: "És una persona tòxica amb moltes dualitats, inseguretats i molta ambició. Vaig tenir molts dubtes sobre si agafar o no el personatge perquè em feia molt respecte interpretar a una persona real". Unes paraules que no han passat desapercebudes per Rosa Peral. Per aquest motiu la que va ser guardia urbana ha respost a l'actriu i li ha dedicat, des de la presó, les següents paraules: "La protagonista de la sèrie va dir que era un paper que li havia costat fer perquè segons ella soc una persona tòxica. En quin moment se m'ha jutjat per ser tòxica o no ser-ho? No hi ha cap sentència que em condemni per ser tòxica", ha dit molesta Rosa Peral, en l'entrevista que ha concedit a l'emissora Catalunya Ràdio.

Per acabar: Unes paraules de Peral contra Corberó, amb cases a Barcelona i Madrid, que demostren el gran malestar de la que va ser guàrdia civil amb l'actriu catalana. Cal destacar que Rosa Peral reclama diners a Netflix per la sèrie de vuit capítols El cuerpo en llamas. Una sèrie que està arrasant a la plataforma, que ja han vist milers de persones i que està inspirada en el crim de la guàrdia urbana. Respondrà Úrsula Corberó a Rosa Peral?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Netflix Ràdio