La Jungla
Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Úrsula Corberó fa pública la malaltia que té des de petita: "No ho havia dit mai"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 19 de setembre de 2023. 10:46
Temps de lectura: 2 minuts
Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Úrsula Corberó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Úrsula Corberó és l'actriu del moment, amb l'exitosa estrena d'El cuerpo en llamas a Netflix. La barcelonina es troba fent una gira per diversos mitjans, com a part de la promoció, i en els darrers dies ha explicat algunes curiositats desconegudes sobre ella mateixa. Com per exemple, la malaltia que té des de petita.

Què en sabem? En una entrevista a La Script amb María Guerra, Úrsula Corberó ha explicat que a l'escola no era una nena popular perquè tenia una malaltia del desenvolupament que afectava el seu creixement i feia que semblés més petita. Es tracta d'una patologia crònica, però que ara que és adulta ja no és tan perceptible.

Què diu Úrsula Corberó?

  • "Era molt petita. No ho he dit mai perquè sona una mica malament, però tinc un retard ossi de cinc anys".
  • "Ara no es nota perquè tinc el cos d'una de 30, en comptes d'una de 35".
  • "A mi em va baixar la primera menstruació als 17 anys. Molt fort. Em van començar a créixer pèls a l'aixella a aquella edat".
  • "Això va fer que amb 15 anys les meves amigues ja fessin servir la talla XS del Bershka, quan jo anava amb la talla 14 del Zara Kids".

A més, Corberó ha assegurat que aquesta situació va fer que en ocasions hagués de patir "una mica de bullying" a l'escola, en l'etapa anterior al seu salt a la fama amb la sèrie Física o Química.

Un altre apunt: També aquests dies s'ha conegut que l'actriu catalana ha decidit diversificar el seu patrimoni, i que s'ha llançat a invertir en el negoci immobiliari. Actualment, Corberó té una propietat a Barcelona i dues a Madrid per un valor milionari.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Salut