La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El nòvio català de Girona d'un famós cantant que calenta les xarxes amb poca roba

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un famós cantant que es va donar a conèixer gràcies al programa de Televisió Espanyola, Operación Triunfo, està feliç i enamorat de la seva parella, a qui va conèixer en un programa de televisió.

Què sabem? Un famós cantant surt, des de fa uns mesos, amb un ballarí de Girona que calenta les xarxes socials amb fotos on surt amb poca roba presumint del seu espectacular físic.

Què ha passat? La parella està molt enamorada i recentment s'han deixat veure junts coincidint amb la inauguració d'un hotel de luxe a Madrid, de la companyia internacional UMusic Hotels.

En detall: El cantant que ha refet la seva vida sentimental i està molt enamorat de la seva parella catalana és Agoney, que va participar en el programa Operación Triunfo. Ho va fer en la mateixa edició on va participar la catalana Aitana Ocaña, que va quedar en segona posició i és la concursant a qui millor li funcionen les coses dins del món de la música.

Qui és ell? El nòvio català d'Agoney és el ballarí Marc Montojo que ha treballat amb artistes de molt renom com la catalana Rosalía o la sueca Zara Larsson. Agoney i el seu nòvio es va conèixer l'any 2019 en el programa La mejor canción jamás cantada, de Televisió Espanyola, produït per Gestmusic. Tot i que la seva relació no va començar fins al cap d'un temps quan van coincidir en el programa d'Antena 3, Tu cara me suena 9. Un programa que va guanyar Agoney i el dia de la final es va fondre amb un apassionat petó amb el ballarí català, davant del tothom, fent oficial la seva relació. Marc Montojo és ell:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by m⠀a⠀r⠀c⠀m⠀o⠀n⠀t⠀o⠀j⠀o (@marc.montojo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by m⠀a⠀r⠀c⠀m⠀o⠀n⠀t⠀o⠀j⠀o (@marc.montojo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by m⠀a⠀r⠀c⠀m⠀o⠀n⠀t⠀o⠀j⠀o (@marc.montojo)

Per acabar: La vida sentimental d'Agoney ha estat marcada per catalans. I és que durant el seu pas per Operación Triunfo va tenir una aventura sentimental amb el seu company de concurs, Raoul Vázquez, català nascut a Montgat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Música