La Jungla
Raoul Vázquez, durant l'entrevista
Foto: Raoul Vázquez, durant l'entrevista | Instagram
Famosos

El català Raoul d'OT, entre llàgrimes pel petó amb Agoney: "Era una falta de respecte"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Raoul Vázquez, durant l'entrevista
Foto: Raoul Vázquez, durant l'entrevista | Instagram

Cinc anys després, el petó entre Raoul Vázquez i Agoney a OT 2017 encara és motiu de controvèrsia. En aquell moment va ser una fita històrica, perquè era el primer cop que dos homes es feien un petó al reality, amb tot el que comportava en termes de visibilitat. Però el cantant català ho va viure d'una manera molt diferent, fins al punt de patir ansietat.

Què en sabem? En una entrevista aquest dimecres al portal televisiu Fórmula TV, Raoul ha expressat que els dies previs al petó amb Agoney mentre interpretaven Manos vacías a la gala d'OT van ser un infern per ell. La idea del petó va ser dels Javis, que eren els professors d'interpretació d'aquella edició. Però en aquell moment, el de Montgat encara no havia fet pública la seva homosexualitat, i de cop es va trobar convertit, sense haver-ho demanat, en abanderat del moviment LGTBIQ+.

Què diu Raoul?

  • "A nivell emocional, aquella setmana a l'acadèmia va ser la pitjor de la meva vida".
  • "Va ser el primer cop que vaig tenir ansietat".
  • "Va ser el pitjor moment de la meva vida, perquè sentia que li devia un respecte a la meva família".
  • "Que s'assabentessin per la televisió i d'aquella manera era una falta de respecte".
  • "Em vaig veure en una situació en què no estava preparat per fer el que vaig fer".

En detall: Un moment delicat, a nivell personal, que encara remou per dins el Raoul. De fet, a mitja entrevista ha trencat a plorar i ha acabat responent fet un mar de llàgrimes.

D'on venim? El passat mes de desembre, la polèmica va tornar a posar al focus Raoul i Agoney. En aquella ocasió, perquè el cantant canari va confessar que havien estat parella a l'acadèmia d'OT quan van fer-se el petó. Una versió que el català va negar de primeres, tot i que va matisar més tard per dir que sí que havien sigut nòvios però després del concurs.