La Jungla
Rafa Nadal, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rafa Nadal, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rafa Nadal i la piscina espectacular de la seva nova mansió a Mallorca

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rafa Nadal, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rafa Nadal, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rafael Nadal continua fent feina de rehabilitació per tornar a competir, després de la lesió al maluc que arrossega des de fa mesos. Una recuperació que està fent també des de la seva nova casa a Mallorca.

Què en sabem? En les últimes hores, el tennista de Manacor ha compartit una fotografia a la piscina de la casa que s'ha comprat a Porto Cristo, una mansió amb vistes al mar i al port de la localitat. Aquesta és la imatge que ha deixat els seus fans meravellats:

En detall: La nova casa de Rafa Nadal es troba sobre un penya-segat, en un terreny de 7.000 metres quadrats. Les obres de construcció, a càrrec de l'arquitecte Tomeu Esteva, s'han allargat durant tres anys. Té dos blocs connectats entre ells, situats a dues alçades diferents, i una tercera planta que fa de soterrani.

A més, té una escalinata de pedra que dona accés a la casa –una feina que ha generat alguns maldecaps a l'equip que hi ha treballat, pel fet que es troba en un penya-segat– i una gran terrassa adaptada per aguantar millor les tempestes.

Un altre apunt: Amb aquesta foto, Nadal confirma que ja s'ha instal·lat a la nova casa amb la seva dona Mery Perelló i el seu fill Rafel. El tennista i la seva dona van ser pares el passat 8 d'octubre al centre Quironsalud Palmaplanas de Palma. Malgrat que la mare va patir algunes complicacions durant l'embaràs, el nen va néixer totalment sa.