La Jungla
Joaquín i Susana a 'El Hormiguero'
Foto: Joaquín i Susana a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Joaquín Sánchez i la seva dona lamenten la situació professional del futbolista

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joaquín i Susana a 'El Hormiguero'
Foto: Joaquín i Susana a 'El Hormiguero' | Antena 3

Joaquín Sánchez i Susana Saborido, la seva dona, han visitat El Hormiguero per parlar de la seva nova docusèrie La penúltima y me voy. La parella ha explicat anècdotes de la seva relació i Joaquín ha valorat com se sent laboralment avui dia.

Context: La penúltima y me voy és la nova docusèrie del futbolista on, juntament amb la seva família i amics pròxims, Joaquín repassa els moments més destacats de la seva vida.

Al detall: Durant la visita de la parella al programa de Pablo Motos, han desvelat que no ha estat un camí de roses.

  • “Poques vegades el veus trist, però és veritat que hi ha hagut moments al futbol que no ho ha viscut bé”, ha començat dient la dona de Joaquín.
  • Susana ha continuat lamentant com ha patit la seva parella en l’àmbit laboral: “No comprenia moltes coses. Es lleva, entrena el primer i lluita com el que més. I, després, veus situacions que no ha jugat i ha estat complicat per la família. Ell ho ha passat malament, però nosaltres no sabíem què dir-li”.
  • Joaquín també ha volgut compartir la situació des de la seva perspectiva: “Estic en un període que s’ha d’acceptar. És llei de vida. (...) Se que no estic per jugar 90 minuts tots els partits, però se que estic per alguna cosa més”.
  • Finalment, el futbolista ha confessat com viu la situació: “Sé que puc aportar més i accepto que el meu paper és un altre... és una baralla interna diària que tinc amb mi”.

A més: Susana ha reconegut que ser parella d’un futbolista no sempre és fàcil, tot i reconèixer que les seves filles mai han trobat a faltar al seu pare. I, també, ell ha explicat que intenta anar a tots els esdeveniments importants d’elles.

  • La dona de Joaquín ha confessat un exemple d’una situació que com a mare i esposa no li va ser gens fàcil: “M’ha vist sola amb la meva nena a Urgències mentre el seu pare estava fora perquè tenia un partit”.
  • Fora d’estar enfadada, Susana ha mostrat comprensió: “No és fàcil, però son coses que has d’assumir que poden ocórrer”.
Categoria: La Jungla