Cultura i Pantalles
La cantant Taylor Swift en un concert
Foto: La cantant Taylor Swift en un concert
Concerts

Taylor Swift anuncia un nou concert a Espanya: com comprar entrades?

Temps de lectura: 2 minuts
La cantant Taylor Swift en un concert
Foto: La cantant Taylor Swift en un concert

La popular cantant nord-americana Taylor Swift ha anunciat una nova data a Espanya. El nou concert, dins de la seva gira The Eras Tour, se suma al concert ja anunciat pel 29 de maig. 

Per què és important? Taylor Swift és una de les cantants amb més repercussió internacionalment. Els seus concerts congreguen milers de fans i les entrades s'esgoten al cap de pocs minuts. L'estrella musical ha anunciat una nova data a Espanya. 

En detall: Taylor Swift ha afegit una nova data a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid dins de la seva gira europea. 

  • El nou concert serà el dimecres 29 de maig i se suma al que ja havia anunciat pel dijous 30 de maig. 

Què en sabem? Després de setmanes de rumors i la insistència dels fans, ha arribat la confirmació i Taylor Swift farà doblet a la capital espanyola. Així ho han anunciat la pàgina oficial de l'artista i les plataformes oficial de venda d'entrades. 

  • La girà The Eras Tour començarà el pròxim 9 de maig a París i acabarà el 20 d'agost a Londres. De moment, l'artista ha confirmat desenes de concerts arreu d'Europa, i no es descarta que sumi més dates, com ha fet a Madrid. 

Com aconseguir les entrades? Segons la plataforma de venda d'entrades Ticketmaster, els fans que no van poder aconseguir les entrades per primer concert que es va anunciar, es van col·locar a una llista d'espera. 

  • Tots ells rebran al llarg d'aquest dimecres 28 de febrer un email amb un codi per poder comprar fins a quatre entrades pel nou concert. A partir de les 15:00 de la tarda, només els qui estiguin dins d'aquesta llista podran comprar les entrades a través de la plataforma. 
  • Tot i això, la plataforma ha avisat que no tots els fans de la llista rebran el codi per poder accedir a comprar les entrades. 
  • Per la resta de persones que vulguin anar al concert de l'estrella nord-americana, la plataforma obrirà la venda d'entrades general al mateix moment que els que tinguin codi, aquest dimecres a partir de les 15:00 de la tarda.