Cultura i Pantalles
Captura d'un dels moments de l'entrevista
Foto: Captura d'un dels moments de l'entrevista | X / @cafedidees_rtve
Televisió

Gemma Nierga contra Sílvia Orriols: dur combat al plató de TVE

Temps de lectura: 1 minut
Captura d'un dels moments de l'entrevista
Foto: Captura d'un dels moments de l'entrevista | X / @cafedidees_rtve

Televisió Espanyola s'ha avançat a TV3 i ha estat la primera televisió pública que ha fet el pas i s'ha atrevit a entrevistar la candidata d'Aliança Catalana a les eleccions catalanes del 12M: Sílvia Orriols. Ha estat de la mà de la periodista Gemma Nierga i el programa matinal que presenta a La 2: 'Cafè d'idees'. 

Per què és important? Ha estat una entrevista tensa o, més que una entrevista, un cara a cara o un combat perquè Nierga no ha volgut posar-li les coses gens fàcils a la batllessa de Ripoll. Orriols, però, s'ha mantingut ferma davant la periodista catalana, a qui se li ha vist tremolar el peu per sota la cadira en més d'una ocasió. 

Què ha dit? La líder d'Aliança Catalana ha defensat la independència unilateral de Catalunya però ha estat, sobretot, en la qüestió de la immigració que la periodista ha apujat més el to per intentar posar Orriols contra les cordes. 

  • Aquí alguns fragments de la conversa entre totes dues sobre el fenomen migratori: 

Després de l'entrevista, Orriols ha escrit una publicació a les xarxes socials on ha agraït a Nierga l'oportunitat de poder expressar-se lliurement.