Economies
Foto: | Europa Press
Economia

Demanar menjar a domicili continua sent molt habitual tot i la pujada de preus

Foto: | Europa Press

Demanar menjar a domicili continua sent molt habitual entre els espanyols, un 38% assegura demanar-ne tres o més vegades per setmana. Davant de l'augment de preus per la inflació els espanyols prefereixen estalviar en activitats com sortir de festa, sopar fora, viatjar o comprar roba. Són els resultats de l'enquesta "Food for Thought", elaborada per Deliverect i Censuswide.

Per què és important? L'enquesta revela que el 43% de la gent relaciona el fet de demanar menjar a domicili amb els caps de setmana i les trobades amb amics i família.

  • El percentatge de gent que demanava menjar més de tres vegades per setmana abans de l'augment de preus era d'un 51%.

Al detall: Tot i l'elevat percentatge de gent que continua demanant molt freqüentment menjar a domicili, l'exigència per fer-ho ha augmentat.

  • El 42% trien els restaurants amb les millors ofertes a les aplicacions.
  • El públic jove és el més afectat per la pujada de preus. Mentre abans de la inflació un 61%, entre 25 i 34 anys, demanava menjar tres o més vegades a la setmana, ara la dada és d'un 44%.
  • El 43% dels usuaris considera que el temps d'espera màxim s'ha de situar entre els 21 i els 30 minuts.

Com? El 44% dels usuaris prefereix demanar menjar directament al restaurant, mentre un 41% ho fa a través d'alguna aplicació com Deliveroo, JustEat o Uber Eats. Només un 9% va a recollir el menjar a l'establiment.

Categoria: Economies
Etiquetes: Inflació Economia