Eleccions municipals 2023
La candidata de Valents, Eva Parera
Foto: La candidata de Valents, Eva Parera | ACN
Eleccions municipals

Eva Parera (Valents): "Si visqués a Madrid votaria Ayuso"

Temps de lectura: 2 minuts
La candidata de Valents, Eva Parera
Foto: La candidata de Valents, Eva Parera | ACN

La candidata de Valents a l'alcaldia de Barcelona, Eva Parera, ha reconegut que si visqués a Madrid votaria a la candidata del PP a la comunitat madrilenya, Isabel Díaz Ayuso. 

Per què és important? El pròxim diumenge 28 de maig se celebren eleccions municipals a tots els pobles i ciutats d'Espanya. Pocs dies abans d'acabar la campanya electoral, les formacions polítiques s'afanyen a demanar el vot pels seus candidats. 

Què diu? En una roda de premsa organitzada per l'ACN, la candidata de Valents a la capital catalana ha assegurat que "si visqués a Madrid votaria Ayuso, ho dic així de clar". 

  • Parera ha defensat la política fiscal del PP i ha afirmat que seria positiu tenir a la Generalitat governants com els de la capital de l'Estat. 
  • És per aquest motiu que de cara a les pròximes eleccions espanyoles, la candidata ha ofert als populars una "coalició" per treballar "conjuntament". 
  • "Ens presentarem a les eleccions per les quatre circumscripcions i jo continuo amb la mà estesa. No tenim voluntat de fer desaparèixer cap marca política", ha defensat.

En detall: Parera ha dit que el finançament del seu partit es basa en les quotes dels seus 3.000 militants i les aportacions dels càrrecs institucionals.

  • La candidata a l'alcaldia s'ha definit com una política sense "complexos" ni problemes per parlar de la delinqüència o la seguretat: "Si vols tenir una utilitat has d'afrontar problemàtiques que són difícils i poden provocar que et titllin d'extrema dreta o et facin escarnis, però amagar el cap sota l'ala no és la política de Valents", ha afirmat. 
  • La regidora ha promès "contundència i duresa" contra la delinqüència i ha denunciat la "tebiesa" de l'actual alcaldessa, Ada Colau.