Open Melon
L'alcaldable de Valents
Foto: L'alcaldable de Valents | Valents
Valents

La pressió veïnal obliga a Eva Parera (Valents) a cancel·lar un acte a Can Vies

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcaldable de Valents
Foto: L'alcaldable de Valents | Valents

La forta pressió veïnal ha obligat a la líder de Valents, Eva Parera, a cancel·lar un acte davant de Can Vies contra els okupes i tocar el dos.

Què ha passat? Parera havia convocat un acte davant de Can Vies sota el lema "Fora Okupes". Els veïns del barri s'han concentrat per boicotejar el seu acte. 

  • Amb una forta xiulada i repicant cassoles han impedit que Parera pugui pronunciar el seu discurs, que ha quedat totalment silenciat pel soroll.
  • Després d'intentar-ho durant una estona, l'alcaldable de Valents ha cancel·lat l'acte i ha tocat el dos de Can Vies escoltada pels Mossos d'Esquadra.

Al detall: Els Mossos han desplegat un fort dispositiu policial per evitar incidents entre els manifestants de Valents i els veïns que s'han aplegat per protestar contra la presència de Parera.

  • De fet, l'únic incident que ha passat, segons Betevé, ha estat una de les persones que donava suport a Parera, que ha intentat agredir un veí que xiulava contra l'acte de Valents. Els Mossos tan sols l'han fet recular.

Context: Una de les bases de la campanya electoral de Parera és el seu combat contra l'ocupació il·legal. De fet, Valents ha reclamat a Colau fer un llistat dels empadronaments existents a la capital catalana en propietats ocupades il·legalment i saber quantes persones viuen en elles per "conèixer la dimensió del problema" i després anul·lar els empadronaments dels ocupes.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Barcelona