En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat del dia

Panoràmica de Barcelona

Segueix tota l'actualitat del dia

Temps de lectura: 1 minut

18:30

Cas Koldo. Salvador Illa ha justificat que durant la pandèmia la prioritat era "comprar material sanitari i garantir-lo a la gent que el necessitava". A més, assegura que "no va sortir ni un sol euro del Ministeri de Sanitat a Soluciones de Gestión", l'empresa de la trama. 

  • Elías Bendodo, vicesecretari del PP, ha acusat Illa de mentir i d'emportar-se un benefici d'un 30% més que la Comunitat de Madrid i de pagar uns 8 milions de comissions per la compra de respiradors
17:35

Eleccions 12-M. El PSC acusa Junqueras de voler "desacreditar" Illa amb el 'cas Koldo' perquè "li tenen una mica de por". 

16:06

Cas Koldo. Comença la compareixença de Salvador Illa a la comissió d'investigació del Congrés dels Diputats sobre el cas Koldo i la compra de mascaretes durant la pandèmia.

16:05

Eleccions 12-M. Oriol Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo. 

15:30

Successos. Busquen dues germanes bessones de Sant Feliu de Codines han desaparegut. 

14:25

Temps. Quin temps farà per Sant Jordi?  Després de l'ensurt d'aquest dilluns, sembla que el dimarts al matí hi haurà més estones de sol a tot arreu.

  • No obstant això, a la tarda les previsions canvien: s'esperen ruixats que es formaran entre les comarques de Girona i de Barcelona, i també a la cara nord del Pirineu.
13:13

Cas Koldo. Salvador Illa ha de comparèixer aquest dilluns a les 16:00 a la comissió d'investigació del Congrés. La compareixença d'Illa se celebra dos dies abans que comenci la campanya electoral.

12:35

Cas Koldo. L'investigat Koldo García s'ha acollit aquest dilluns al seu dret a no declarar a la comissió del Senat: "M'acullo simplement al meu dret. Estic en un procediment judicial", ha dit. 

  • Preguntat per EH Bildu sobre si té la consciència tranquil·la, Koldo García ha contestat que "molt", i ha afegit que qui potser no la té "tan tranquil·la són vostès els primers", ha dit fent al·lusió a no haver condemnat el terrorisme d'ETA.
12:15

Manifestació. Els treballadors i treballadores de les biblioteques de Barcelona fan aquest dilluns 22 d'abril una jornada de vaga, coincidint amb la vigília de Sant Jordi.

11:36

Cas Rubiales. L'Audiència Nacional ha rebutjat els recursos d'apel·lació que va presentar l'expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales i ha confirmat que anirà a judici pel petó no consentit que va fer a la futbolista Jennifer Hermoso.

11:00

Cas Koldo. Les comissions d'investigació sobre la compra de material sanitari durant la pandèmia arrenquen aquest dilluns amb la compareixença al Senat de Koldo García Izaguirre, i al Congrés amb l'exministre de Sanitat i actual candidat del PSC a la Generalitat, Salvador Illa.

10:20

Successos. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home d'uns 27 anys que n'hauria matat un altre de 35 després d'una baralla aquesta nit a Santa Coloma de Gramenet. 

09:32

Enquesta. El Govern de Pere Aragonès està entre els pitjors valorats abans d'unes eleccions al Parlament. El president ni tan sols ha arribat a l’aprovat, amb una valoració de 4,9 sobre 10, en el darrer Baròmetre d’Opinió Política (BOP) del CEO publicat abans de la convocatòria electoral del 12-M. 

09:02

Temps. La setmana comença amb ruixats sobretot en punts de la costa i del Prelitoral entre Girona i Barcelona i amb temperatures sota zero en zones elevades de muntanya i per sota dels 11 o 12 ºC a la costa.