Fanzone
Foto: | Mohammed Badra, EFE

Els missatges d'Alexia a la gala de la Pilota d'Or

Foto: | Mohammed Badra, EFE

Després de guanyar per segona vegada consecutiva la Pilota d'Or, Alexia Putellas va deixar missatges clars i amb receptors concrets. L'estrella blaugrana va felicitar la Federació Anglesa i va fer una "broma" a Ibai Llanos.

 

Per què és important? Alexia ha tornat a fer història. La futbolista catalana ha aprofitat per enviar missatges al món. El primer a la Federació Espanyola de Futbol i el segon, amb un estil més divertit, al famós streamer Ibai Llanos. A més, Alexia ho ha fet a ulls del món, en un escenari incomparable.

Dard a la RFEF. "La meva més sincera enhorabona a la Federació Anglesa per l'organització de l'Eurocopa i per l'impacte que estan tenint amb el futbol femení, són un exemple de com ho estan fent", assegurava Alexia al rebre la Pilota d'Or.

 

També va rebre Ibai Llanos. Un cop entregada la Pilota d'Or, Alexia Putellas va passar per la zona mixta, fent moltíssimes entrevistes. Una d'elles, li va fer Ibai Llanos, un dels 'streamers' més famosos del món. Només començar l'entrevista, Alexia li va deixar anar a Ibai les següents paraules: "El que he de fer perquè m'entrevistis", deia entre bromes Alexia.

Pocs segons després, Alexia afegia un "és broma, és broma", però el missatge, en aquest cas, ja estava enviat. 

Paraules en català. La futbolista del Barça no va voler deixar passar l'ocasió per acabar el seu discurs en català. Davant del món, i després de fer història, Alexia va acabar agraint, en català, a les seves companyes i al Barça. Un detall més.

En resum. Alexia ha tornat a fer història. I no va voler deixar passar l'oportunitat de reivindicar els missatges que ella considera importants davant de tot el món de futbol. Jorge Vilda, la RFEF i el mateix Ibai Llanos van ser alguns dels receptors d'aquests missatges. 

 

Categoria: Fanzone