Fanzone
Foto: | Pixabay
Mundial Catar

La FIFA prohibeix la venda d'alcohol als estadis del Mundial de Catar

Foto: | Pixabay

La FIFA ha cedit davant la pressió de Catar i ha confirmat que no es podrà vendre alcohol als estadis de futbol ni en les àrees properes a ells.

Per què és important? Beure cervesa abans i durant els partits de futbol és una tradició molt arrelada en alguns països com Anglaterra i Alemanya. Aquesta prohibició xoca frontalment amb els costums de molts aficionats.

En profunditat: La FIFA s'ha fet enrere i ha trencat l'acord amb un dels patrocinadors, Budweiser, perquè dins del perímetre de l'estadi es pogués vendre les seves cerveses, les conegudes com a Àrees d'Activació de Marca, però la FIFA s'ha desdit i estendrà la prohibició de consumir alcohol dins dels estadis a tot el perímetre que envolta les instal·lacions esportives.

Al detall: D'aquesta manera, l'únic punt de venda permès serà el FIFA Fan Festival, l'únic centre oficial per aficionats.

Què diuen?

  • "Després de les converses mantingudes entre les autoritats del país organitzador i la FIFA, s'ha pres la decisió de centrar la venda de begudes alcohòliques en la FIFA Fan Festival, altres llocs de trobada dels seguidors i els locals que disposin de llicència per a això, i eliminar els punts de venda de cervesa del perímetre dels estadis de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022".
Categoria: Fanzone