Fanzone
Foto: | Europa Press
Mundial Qatar

Benzema, fora del mundial per problemes musculars

Foto: | Europa Press

El davanter del Reial Madrid i Pilota d'Or, Karim Benzemà, es queda fora del Mundial per problemes musculars. La Selecció Francesa pateix un dur cop en perdre el francès per una esquinçada al quàdriceps esquerre.

Per què és important? En el mundial de 2010 no va ser convocat, el 2014 la selecció blava va caure a quarts, i el 2018 va ser desterrat de la selecció francesa per veure's envoltat en l'escàndol del vídeo sexual del seu company Mathieu Valbuena.

Al detall: El davanter de 34 anys no va poder acabar el seu darrer entrenament per una gran molestia a la cuixa.

  • En fer-se una ressonància es va descobrir que patia d'una esquinçada al quàdriceps esquerre.
  • Aquesta lesió l'apartarà dels camps de futbol almenys tres setmanes. És a dir, es podria, com a molt, incorporar-se a semifinals.

Què ha dit? Benzema ha assumit el contratemps i ha decidit marxar de la selecció perquè algú ocupi la seva plaça al Mundial de Qatar.

  • "En la meva vida mai m'he rendit, però aquesta nit haig de pensar en l'equip, com sempre he fet, així que la raó em diu que deixi el meu lloc a algú que pugui ajudar el nostre grup a fer una bona Copa del Món. Gràcies per tots els seus missatges de suport".

Context: La Selecció gal·la no en surt d'una que es fica en un altre. A més de Benzema, també se'ls ha lesionat els dos migcampistes de primeríssim nivell, N'Golo Kanté i Paul Pogba. 

Categoria: Fanzone