Salma Paralluelo en el partit davant la Reial Societat.
Barça femení

Remuntada in extremis del Barça femení davant la Reial Societat

El Barça remunta in extremis davant la Reial Societat amb un gol de Lucy Bronze de cap al minut 88 de partit.

Per què és important? El conjunt de Jonatan Giráldez suma la seva onzena victòria en la Lliga F després de guanyar davant la Reial Societat.

En detall: El FC Barcelona ha donat la volta al marcador al Johan Cruyff davant el conjunt de Natalia Arroyo. Les blaugranes han estat a punt de perdre els seus primers punts en lliga aquesta temporada, però un gol de cap de Lucy Bronze ha donat la victòria a les culers.

• El Barça ha marxat al descans perdent després d'un gol de Le Guilly al minut 44 de la primera part.
  • Una de les jugadores més destacades durant el primer temps ha estat Salma Paralluelo qui ha tingut les ocasions més clares abans de la mitja part.
  • El Barça ha dominat el partit tot i tenir el marcador en contra, però no ha estat fins al minut 62 que Marta Torrejón ha aconseguit empatar el partit. La central ha rematat una centrada de Mapi León a l'àrea que ha aturat Nanclares. Torrejón no ha perdonat en un segon intent i ha posat l'1-1.
  • La Reial Societat ha sabut reaccionar després de l'empat de les culers i ha fet patir al Barça fins al final del partit. De fet, les de Natalia Arroyo quasi assoleixen l'1-2 en una mala sortida de Paños, que després d'una rematada de Mirari, Mapi León ha hagut de treure la pilota de sota els pals.
  • Quan el partit estava arribant al final, una mala sortida de Nanclares, ha acabat amb una rematada de Lucy Bronze per posar el 2-1 i donar una victòria a l'equip.

A més:

• Han acudit al Johan Cruyff 4.559 espectadors per veure el duel davant la Reial Societat.
  • La Reial Societat ha estat a punt de trencar el rècord del Barça, que mai ha perdut un partit al Johan Cruyff.
  • El Barça manté ple de victòries en Lliga després d'11 jornades disputades.
  • Xavier Puig, directiu del Barça femení, ha entregat a Aitana Bonmatí i Mapi León una samarreta commemorativa pels 200 partits amb el FC Barcelona.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Barça