Els jugadors de Croàcia celebren la victòria de la tanda de penals Los jugadores de Croacia celebran ganar el lanzamiento de penaltis
Croàcia 4(1-1)2 Brasil

Croàcia sap fer-se gegant quan està contra les cordes

Que no us enganyin, els partits són de 90 minuts. Bé, en el Mundial de 120, però fins que l'àrbitre xiuli, Croàcia sap que té opcions.(4(1-1)2.

Per què és important?  Croàcia ha aconseguit imposar-se al Brasil als penals després d'una èpica remuntada al minut 116. Livakovic s'ha fet un gegant a la porteria i 'la canarinha' fa les maletes entre llàgrimes del Mundial de Qatar.

• Croàcia, com no podia ser d'una altra manera, tira d'esperit i tot s'ha decidit als penals

Al detall: Allison s'ha passejat per l'àrea, en 100 minuts els croats no han xutat ni un sol cop a la porteria brasilera. Tot i això, desfermats i 'in extremis', els croats han forçat els penals

El més destacat:

• Croàcia: Livakovic. El porter ha mantingut amb vida al conjunt croat enfront de les envestides a l'atac de Brasil
  • Brasil: Neymar, el brasiler s'ha posat el pes de l'equip a sobre. La ràbia del seu gol en superar el mur croat, el sentiment de tot un país

Visió global: El partit ha estat gairebé un mirall de l'Espanya-Marroc. Brasil ha desafiat l'àrea de Croàcia mentre que el combinat de Dalic s'ha preocupat més de no permetre ocasions que de crear-les. Alemanya ha mantingut a Flick, però Tite, sembla que continuarà el camí de Luis Enrique. “Acaba el meu cicle”, ha dit després del partit.

Previsions: Croàcia s'enfrontarà al guanyador de l'Argentina Brasil d'aquest dimarts 13.

Categoria: Fanzone